Help haar winkel de winter door!!

Help haar winkel de winter door!! | Geld inzamelen
 
 
kleding en accessoire winkel van mijn invalide vriendin helpen overleven door te doneren

Help haar winkel de winter door!!

 

Beste mensen, Twee jaar geleden heeft mijn vriendin die een lichamelijke beperking heeft een leuke accessoire- en kledingwinkel geopend op een toeristische locatie op Schouwen Duiveland, de vooruitzichten zagen er goed uit, maar een nieuwe onderneming heeft natuurlijk een opstartperiode nodig.

Ze merkt wel dat ze steeds meer naamsbekendheid krijgt en het drukker word in de winkel, maar ondanks dat is er afgelopen seizoen te weinig gedraaid om te kunnen overwinteren, deze winter is de omzet gereduceerd naar bijna nihil en kan ze de vaste kosten op het moment niet opbrengen met alle gevolgen van dien.

Omdat ze merkt dat ze meer naamsbekendheid krijgt, is ze er zeker van dat ze het aankomende seizoen meer omzet kan draaien om wel te kunnen overwinteren volgende winter.

Het zou dan ook zonde zijn dat ze de deuren moet sluiten omdat de winkel nu in een dip zit, daarnaast is dit de enige manier voor haar om te werken in haar eigen tempo en zo ook haar sociale contacten van de klanten, (winkel)buren, vrienden etc. te onderhouden.

Als de winkel  hierdoor moet sluiten komt ze thuis te zitten en valt ze in een enorme dip doordat alles voor haar wegvalt.

Daarom vragen wij u via deze weg een donatie te doen zodat ze met de winkel de winter kan overleven.

 

Ik reken op jullie steun!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 7.000,00
0%

Deze actie is gesloten.