Help Greet aan een gelukkig nieuwjaar

Help Greet aan een gelukkig nieuwjaar | Geld inzamelen
 
 
Help de leukste taxichauffeuse van Dordrecht aan een gelukkig nieuwjaar.

Stel je voor dat je de hele nacht taxi hebt gereden met oud en nieuw. In zo'n nachtdienst zal je 30 of meer ritten rijden. Dat zijn 30 boze, verdrietige, gezellige, dronken, onaardige, leuke, aparte, twijfelachtige, vervelende, moeizame en bijzondere ritten. Dit werk doe je omdat je een sociaal dier bent. Je houd van de afwisseling van de verschillende mensen en hun verhalen. 

Natuurlijk ben je met oudjaarsnacht veel liever thuis bij je gezin, familie of met vrienden om het te vieren net als iedereen. Alleen is oud en nieuw het uitgekozen tijdstip om een extra centje te verdienen. Je weet zeker dat het goed druk is en je heel de avond mensen in de auto zult hebben. Daarbij hoop je dat de meeste mensen goed gestemd zijn net als jij en een leuke fooi geven. 

Iedereen die Greet van Wijk kent weet dat het een sociaal dier is die een nacht lang hard heeft gewerkt. Helaas verloor ze haar portemonnee aan het einde van haar dienst. Hierdoor staat ze na die avond 600 euro in de min. Als je dat van het salaris van een taxichauffeuse afhaalt dan is dit een maand onder het minimale inkomen.

Help Greet aan een gelukkig nieuwjaar door met zijn allen een klein bedrag te storten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 440,00
Doel: € 600,00
73%

Deze actie is gesloten.