Help Gerben aan een behandeling tegen Lyme

Help Gerben aan een behandeling tegen Lyme | Geld inzamelen
 
 
Laat Gerben 23 weer genieten van zijn leven!

Tja, en dan moet je, tegen al je principes in, gaan vragen om hulp. Financiële hulp. Want zeg nou zelf, zou jij je verhaal graag laten delen op Social Media en vragen om financiele steun, omdat je het zelf niet kunt en gewoonweg niet meer weet? Toch zijn we nu op dit punt beland en we kunnen alleen maar hopen op uw begrip en steun. Alvast hartelijk dank voor het nemen van de tijd om dit bericht te lezen! 

Gerben van Dalfsen, 23 jaar, werd bijna 1,5 geleden ineens heel erg ziek. Vreemde symptomen, zoals uitvalsverschijnselen aan armen en benen, maag-/darmklachten, geen licht of geluid kunnen verdragen en bovenal een enorme vermoeidheid, zorgden ervoor dat hij van huisarts naar ziekenhuizen, naar uiteindelijk alternatieve geneeswijzen werd gestuurd. Veel behandelingen en speciale diëten volgden. Waarvan geen behandeling of medicijn wordt vergoed en alles zelf betaald moet worden. Nog steeds is er maar weinig vooruitgang te melden. De ziekte van Lyme blijft helaas in Nederland een niet onderkende ziekte waar veel artsen zich geen raad mee weten en voor een goede behandeling, een stamceltherapie, moet worden uitgeweken naar Duitsland. De resultaten daar zijn veelbelovend en voor Gerben een strohalm. Helaas vergoeden de ziektekostenverzekeringen hier helemaal niets van en de behandelingen en verblijf kosten ca. 35.000 euro. Een enorm bedrag. 

Een altijd positieve en vrolijke jongen, die altijd klaar staat voor een ander, veranderde in een stille en zieke jongeman. Normaal gesproken in de bloei van zijn leven, nu een jongen die helaas heel veel tijd op zijn bed in zijn donkere slaapkamer doorbrengt. Gerben wil zo graag weer werken, zijn bedrijfje verder opbouwen en tijd doorbrengen met zijn familie, vrienden en vriendin. Het lijkt soms zo uitzichtloos. Hartverscheurend om te zien, met een gevoel van machteloosheid waar we ons geen raad mee weten. 

Lieve mensen, we willen geen zielige verhalen ophangen, maar om een beeld te geven van het leven van deze jonge knul, willen we het wel realistisch houden. We kunnen uw hulp, hoe groot of klein ook, heel goed gebruiken. Helpt u mee om Gerben weer van zijn leven te laten genieten? We gunnen het hem zo. We zijn ontzettend dankbaar voor alle hulp! 

We willen u vragen om deze actie zoveel mogelijk te delen. De kracht van Social Media is al vaker enorm groot gebleken! We willen u natuurlijk heel graag op de hoogte houden van wat er met uw donatie gebeurt. U kunt de ontwikkelingen van deze actie ook volgen via de speciale Facebook pagina. Op deze Facebook pagina vindt u o.a. een online veiling, waarbij u kunt bieden op leuke spullen of diensten! Ook daarmee kunt u ons helpen trouwens! Heeft u interesse in het sponsoren van onze veiling of verloting, neem contact op! Alle hulp is van harte welkom. Like en volg dan onze Facebook pagina:

https://m.facebook.com/gerbentegenlyme/

Rechtstreeks doneren kan ook op het, speciaal voor deze actie opgerichte, bankrekeningnummer NL67 RABO 0325 7842 13 tnv H. van Dalfsen, ovv Donatie Gerben. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
511 donaties
€ 13.020,00
Doel: € 35.000,00
37%

Deze actie is gesloten.