Help Gemini Zoetermeer het NK Beachhandbal halen

Help Gemini Zoetermeer het NK Beachhandbal halen | Geld inzamelen
 
 
Help Sv Gemini Zoetermeer het NK Beachhandbal te bereiken!!!!

Beste ouders, familie, vrienden, collega’s en andere belangstellenden,

Wij zijn twee zeer gemotiveerde, talentvolle handbal jeugdteams van “sv Gemini Zoetermeer”, die aankomend voorjaar voor het eerst gaan deelnemen aan de Beach Handbal competitie van het Nederland Handbal Verbond (NHV).

Beach Handball is een snel en dynamisch spel en de verwachting is dat dit het handbal van de toekomst wordt.  Wij willen het graag tot een succes maken, zodat de rest van de vereniging ook in de toekomst Beach Handbal kan gaan spelen en daarom hebben we uw steun en hulp nodig!

We zullen hiervoor speciaal opgeleide, gekwalificeerde Beachtrainers moeten inzetten tegen betaling, omdat deze binnen onze vereniging momenteel nog niet aanwezig zijn. Verder krijgen we voorkomende kosten zoals; beachsshirts, sokken, beachhandballen en diverse andere materialen die we moeten aanschaffen. Daarnaast wordt het  Beach Handball gespeeld door heel Nederland en zullen wij proberen de kosten hiervoor te gaan dragen. Doen wij zelf ook nog verder aan fondsenwerving? Uiteraard, maar dit zal niet voldoende zijn om alle kosten te gaan dekken en continuiteit voor het lopende seizoen te kunnen gaan bieden.

Hoe kunt U ons helpen? U kunt een donatie doen, zodat we het met z’n allen de Beach Handball droom van onze toppers kunnen gaan realiseren en u dit hiermee mede mogelijk maakt!

Het volledige bedrag komt ten goede aan onze twee Beach teams en uw naam zal vermeld worden op onze Beach Handball vriendenlijst.  Uiteraard hebben we voor al onze donateurs achteraf nog een speciale interactieve bedankje. Maar dit bewaren we voor later.

Namens sv Gemini Zoetermeer (DC1 en D3) alvast een dank voor jullie medewerking en wij hopen zo snel mogelijk te kunnen starten met onze droom!

Via deze doneeractie site zullen wij ook updates plaatsen in de vorm van filmpjes en mogelijk nog wat extra toelichtingen.

 

Ook de Bondscoach van het NL's beach handbal team Danny Baijens steunt ons. Net zoals zijn 2 zoons Jordy en Dani Baijens, CJ Franken en vele andere prominenten.

A. Deij
26-01-2020

 

Hierbij een linkje voor het filmpje van het DC1 team en de staf. Neem een kijkje en doneer!

 

https://youtu.be/ra3FsgnWVzg

 


A. Deij
02-12-2019

Bedankt voor de vele donaties tot nu toe. Het is overweldigend en mooi om te ervaren dat vele mensen in en om deze teams zo meeleven met ons.

Houdt deze site in de gaten, want er komen nog adds in het filmpje van meerdere prominenten, van de selecties zelf en ook haar staf. Blijf deze actie dus regelmatig bezoeken.84 donaties
€ 1.250,00
Doel: € 2.000,00
62%

Deze actie is gesloten.