Help Gea's weggeefwinkel Vinkhuizen!

Help Gea's weggeefwinkel Vinkhuizen! | Geld inzamelen
 
 

Gea Wilkens en haar man zetten zich al jaren in voor mensen, vaak vreemden, in hun eigen omgeving. Afgelopen jaar hebben ze het voor elkaar gekregen om via de gemeente een pand te bemachtigen in Vinkhuizen waar haar Weggeefwinkel naar toe is verhuisd.

De Weggeefwinkel is Gea's eigen initiatief en (inmiddels een ANBI status stichting) een plek waar mensen die het niet zo breed hebben bij haar langs kunnen komen om gratis spullen op te halen. Spullen die hard nodig zijn maar die zij zelf misschien niet kunnen betalen. Denk aan (kinder)kleding, huishoudelijke artikelen, speelgoed, electra en ga zo maar door.

Ook bied Gea een luisterend oor aan haar bezoekers. Ze helpt waar ze kan en doet alles samen met haar man en het team van vrijwilligers zelf. Stichting Weggeefwinkel Vinkhuizen heeft geen reserves op het moment. Als er iets nodig is, kapot gaat of er zijn kosten zorgt Gea er zelf voor dat het er komt of dat het wordt opgelost. Met deze doneeractie hopen we het wat makkelijker te maken voor Gea. Want ookal vinden zij en haar man het helpen van anderen het mooiste wat er is, hulp vanuit een onverwachte hoek is altijd welkom.

Met de donaties die binnenkomen wil de stichting er graag ervoor kunnen zorgen dat als er bijvoorbeeld een band lek is van de bakfiets die gratis gebruikt kan worden om grote spullen te halen of te brengen dit gerepareerd kan worden. En in deze tijden is het ontzettend belangrijk dat er genoeg mondkapjes en desinfectiemiddel is voor bijvoorbeeld de vrijwilligers. Deze kleine kosten bij elkaar worden vanzelf grote bedragen. Zou u Gea en haar stichting een handje kunnen helpen? Elke donatie, elke euro, kan Gea helpen haar Weggeefwinkel draaiende te houden. En dan kan Gea zich bezig houden met wat zij het liefste doet een het beste kan; Zich inzettend voor de mensen die het juist in deze tijden zo zwaar hebben.

Namens Stichting Gea's Weggeefwinkel alvast ontzettend bedankt voor uw donatie. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

132 donaties
€ 3.700,00
Doel: € 5.000,00
74%