Help GDC naar het Wereld Kampioenschap!!

Help GDC naar het Wereld Kampioenschap!! | Geld inzamelen
 
 
Help de demoteams van GDC naar het Wereld Kampioenschap!!

Onlangs hebben wij van Groningen Dance Center met onze demoteam deelgenomen aan het Europees Kampioenschap UDO Streetdance 2018.

Het team Prototype (Team Over 18 Advanced) is Europees Kampioen geworden bij het Europees Kampioenschap UDO Streetdance 2018 in Kalkar in Duitsland. De teams Precious United (Team Under 12 Intermediate/Advanced) en Mikomi (Team Under 14 Intermediate) behaalden de 2e plaats bij de Europese Kampioenschappen. Nakama (Team Under 18 Intermediate) presteerde goed in de finale, maar behaalde geen podium plaats.

 

De teams van Groningen Dance Center kwalificeerden zich voor het het Europees Kampioenschap in Kalkar in Duitsland en het Wereld Kampioenschap in Glasgow in Schotland na deelname aan het Nederlands Kampioenschap UDO in het weekend van 21 en 22 april. Mikomi is Nederlands Kampioen 2018 geworden bij het Nederlands Kampioenschap UDO Streetdance 2018. Prototype behaalden de 2e plaats. Nakama behaalde de 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap UDO Streetdance 2018. Precious United is tweevoudig Nederlands Kampioen Team U12 Intermediate.

 

Onze demoteams nemen van 23 tot en met 26 augustus deel aan het UDO World Championships in Glasgow. Het enige probleem is dat dit kampioenschap veel geld zal kosten, maar liefst €650 per persoon. Veel van deze dansers komen uit een gezin met een minimaal inkomen en daarom vragen wij u om hulp. Door het maken van een donatie kunt u deze dansers een enorme steun in de rug geven en draagt u bij aan het verwezenlijken van hun doel!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 55,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.