Help Galip naar het EK Moto3

Help Galip naar het EK Moto3 | Geld inzamelen
 
 
Help Galip naar het EK Moto3 door een bijdrage te leveren. Elke euro is er 1.

Galip is met 5 jaar begonnen met motor rijden en met 6 jaar NK wedstrijden. Vorig jaar is Galip 2x kampioen geworden in de Yamaha R125 klasse in Belgie en in Nederland 4e. Daarnaast heeft hij in Turkije ook deelgenomen aan wedstrijden met de Yamaha R3 en is hij 2e geworden.

Nu dit jaar heeft Galip op zijn 14 jarige leeftijd het aanbod gekregen om voor een Nederlands Team BV Racing te gaan strijden op EK niveau wat voor Galip een nieuwe uitdaging is met de Moto3.

Om dit alles te kunnen bekostigen is Galip op zoek naar mensen die een eenmalige bijdrage willen doen om zijn budget te vergroten. Alle bedragen zijn welkom.

Hiervoor terug kunnen we u op de mailingslijst zetten voor de nieuwsbrief die na iedere wedstrijd word verzonden. Hierin komt dan een verslag in te staan met de behaalde resultaten en een aantal stoere actiefoto's.

Galip heeft ook zijn eigen Merchandise wat bij een donatie van minimaal €50,- opgestuurd zal worden. In dit pakket zit een

T-Shirt, gesigneerde poster, sleutelhanger, VIP uitnodiging tijdens de thuisrace op 2 juni op het TT Circuit van Assen en de nieuwsbrief.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 100,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.