Help Frederick met zijn behandeling tegen Fip

Help Frederick met zijn behandeling tegen Fip | Geld inzamelen
 
 

Frederick is een main coon van ongeveer 5 maandjes oud en hij is 1 week geleden bij een dierenarts in de wachtruimte gedumpt met een briefje erbij dat hij ziek was en moeilijk liep. Met onderzoeken bleek hij neurologische en oculair Fip te hebben, hij was er heel slecht aan toe, kon bijna niet lopen en is zo goed als blind. 

We hebben hem overgeplaatst naar een andere dierenkliniek  en de Fip behandeling begonnen.  Hij ging eerst nog harder achteruit en kon ook niet meer zelf plassen, met medicatie, infussen en de Fip medicatie begon hij van de week ineens op te knappen en kan hij zijn koppie optillen en begon weer zelf te eten en te drinken. Ook knappen zijn ogen weer op.  Zelf plassen lukt nog niet maar hij maakt stappen vooruit maar heeft nog een lange weg te gaan.  Het is een vechter en verdient het om kans te krijgen op een lang en gezond leven.   Alleen zijn de kosten hoog en we hopen dat we met donaties een groot deel van het geld bij elkaar kunnen krijgen om straks de dierenarts rekeningen te betalen en de medicatie tegen Fip. 

Hij 1 week in behandeling en de behandeling tegen Fip duurt ongeveer 84 dagen en voorlopig moet hij nog in opnamen blijven bij de dierenkliniek totdat hij  stabiel is en dit is ook vrij kostbaar.  

Alle hulp is welkom en frederick er weer bovenop te krijgen. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 3.500,00
0%