HELP FKK ANIMAL RESCUE BONAIRE

HELP FKK ANIMAL RESCUE BONAIRE | Geld inzamelen
 
 
samen voor de dieren op Bonaire

Zoals velen van jullie wel weten zetten wij (Shanna, Britt, Isa, Jolanda, Jasmijn en Shawnee) ons al voor een lange periode in voor de Animal Rescue op Bonaire. Een prachtige organisatie die zo een 100 honden en 35 katten opvangt. Al deze dieren hebben een naar verleden, denk aan mishandelingen, verwaarlozing, aanrijdingen en een zwaar straatleven. Een groot deel van deze dieren wordt nadat ze genoeg opgeknapt zijn ter adoptie aangeboden voor een mooi nieuw leven bij een liefdevol gezin. Een klein deel is zo beschadigd dat zij in de opvang blijven wonen waar zij zich veilig en geliefd voelen.

Wij hebben deze inzamelingsactie opgezet omdat de teken op Bonaire een ontzettend groot probleem zijn voor de honden (in de opvang). Hiervoor bestaat hele mooie medicatie (nexgard/simparica). Dit zijn pillen die de honden volledig beschermen tegen teken en vlooien. Hierdoor kan er voorkomen worden dat de honden ziek worden door de teken (tekenziekte, erhlichia). Het probleem is alleen dat deze medicatie ontzettend duur is. Helaas hebben we ondervonden dat (goedkopere alternatieven) tekenbandjes, pipetjes, sprays en shampoo’s in de opvang niet sterk genoeg zijn.

Wij hebben nu een ontzettend mooie aanbieding via de dierenarts in Nederland gekregen om de medicatie voor een halfjaar lang voor ALLE honden in te kopen. Wel hebben wij hiervoor een bedrag nodig van 1426 euro. De belangrijkste reden om dit bij elkaar te krijgen is om alle honden gezond te houden door bescherming tegen de ziekmakende teken.
Elke euro is welkom, en elke euro die we meer krijgen zal dan ook volledig hieraan besteed worden.
Ook kunnen wij spullen ontzettend goed gebruiken, denk aan speeltjes, riemen, manden en lekkers voor de honden en katten. 

Alvast bedankt! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
77 donaties
€ 1.692,00
Doel: € 1.426,00
118%