Help Febe erbovenop!

Help Febe erbovenop! | Geld inzamelen
 
 
Febe heeft hulp nodig om beter te worden!

Febe is een poes van nog geen 3 jaar oud. 3 weken geleden zijn de problemen begonnen. Na meerdere onderzoeken en medicijnen heeft de dierenarts aangegeven dat ze hier in de regio niet geholpen kan worden. De dierenklinieken in deze provincie hebben niet de apparaten om goed onderzoek te kunnen doen. Wat zij hier wel gevonden hebben is een bult in haar luchtpijp. Hierdoor krijgt zij moeilijk adem en is eten en drinken ook erg lastig. De dierenarts geeft aan dat het naar verwachting twee dingen kunnen zijn. Of een takje of ander voorwerp wat naast de slokdarm terecht is gekomen of een tumor. Omdat de dierenarts meer neigt naar een takje of ander voorwerp naast de slokdarm willen wij graag verder onderzoek laten doen. Ze is immers nog geen 3 jaar oud. Dit moet gedaan worden door een specialist maar de kosten daarvoor zijn een stuk hoger dan de dierenarts hier in de regio. 

Wij willen graag nog minimaal 10 jaar genieten van onze kleine familielid en vragen daarom hulp via dit platform. De kosten in de laatste 3 weken zijn al erg opgelopen en de onderzoeken die nog gaan komen zijn voor ons helaas te hoog. Ik hoop dat je je steentje bij kan dragen!

Het totaalbedrag is de indicatie die de dierenarts heeft opgegeven.  De kosten die zullen komen zijn voor onderzoek (inwendig, biopten, foto's e.d.).  Na het onderzoek zullen de kosten komen voor de operatie. Dit zal een complexe operatie zijn omdat het in de hals zit. De verwachting is dat dit gezamelijk (onderzoek en operatie) rond de €1250,00 euro gaat kosten.

In ieder geval alvast bedankt voor de genomen tijd en interesse. Wij zullen enorm dankbaar zijn voor iedere euro die geïnvesteerd word omdat wij er erg mee geholpen zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 170,00
Doel: € 1.250,00
13%

Deze actie is gesloten.