Help ezeltje Dio aan een nieuwe pacemaker

Help ezeltje Dio aan een nieuwe pacemaker | Geld inzamelen
 
 
Ezel Dio heeft een nieuwe pacemaker nodig

Lieve allemaal,

Ruim 6 jaar geleden kwam ezeltje Dio, toen een paar weken oud, terecht bij Stichting de Ezelshoeve in Baarle Nassau. Deze Stichting zet zich liefdevol in voor verwaarloosde, mishandelde en zieke ezels en zijn volledig afhankelijk van giften. Dio viel gemiddeld 4 keer per uur om. Er bleek iets goed mis te zijn met zijn hartje waarvoor hij een pacemaker heeft gekregen. Sindsdien is hij veranderd in een vrolijke levendige ezel. Elk jaar is Dio op controle geweest in Gent, wat natuurlijk een hoop spanning met zich meebracht.

Helaas gaat de batterij van een pacemaker maar 6 jaar mee. Deze tijd is bij Dio dus verstreken. De batterij is helaas niet vervangbaar. Dio zal dus een hele nieuwe pacemaker moeten krijgen. Dit kost ontzettend veel geld. U moet hierbij denken aan een bedrag van ca 9000 euro.

Dit is een grandioos bedrag om bij elkaar te sparen maar wel urgent voor Dio.

Uit liefde voor hem, de andere ezels van de ezelhoeve, maar ook zeker voor de lieve vrijwilligers die dag en nacht voor deze dieren klaar staan zijn wij deze doneeractie gestart. Wij hopen een mooi bedrag te kunnen verzamelen als bijdrage voor een nieuwe pacemaker voor Dio. 

Alle beetjes helpen! 

Hopelijk kan Dio op u rekenen!

Liefs familie Stappenbeld Jansen

 

Ps. Stichting de Ezelshoeve is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/ezelshoeve/

en ook op internet: http://www.ezelshoeve.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

60 donaties
€ 1.000,00
Doel: € 1.000,00
100%

Deze actie is gesloten.