Help exbroodfok chihuahua hondje Panda

Help exbroodfok chihuahua hondje Panda | Geld inzamelen
 
 
Help Panda weer een gezond hondje te maken

Panda is een chihuahua teefje dat als een gezond herplaatsertje werd aangeboden. Bij thuiskomst bleek er toch wel heel veel mis met panda.

Het minst erg maar toch ook een noodzakelijke behandeling..haar gebitje. Is helemaal ontstoken,tot in haar keel en amandelen. Antibiotica is inmiddels gestart..maar er zal zeker een operatie op moeten volgen.

Panda loopt wat stram en stijfjes,en nu blijkt dat haar heupjes en achter knietjes ook helemaal niet in orde zijn en ze waarschijnlijk met pijn rond loopt. Dierenarts vermoedt dat ze grotendeels heeft moeten leven in een bench.

Vooral deze operatie gaat behoorlijk wat geld kosten .Ook is ze nog niet geholpen dus er bestaan vermoeden bij de dierenarts dat ze als fokteefje is gebruikt en niet erg goed is behandeld.

Panda staat voor de vele ex broodfok hondjes die er helaas zijn. Veel te vaak worden teefjes nog gebruikt om maar aan de lopende band kleintjes te krijgen. Helaas zullen we nooit alle teefjes kunnen redden maar elk hondje is er 1.

Elke donatie,hoe klein ook is welkom, al is het alleen maar om te laten zien dat u tegen de vreselijk broodfok bent die nog veel teveel aan de gang is.

Help mee om panda gezond te maken,zodat ze nog vele jaartjes nu wel een gelukkig leventje krijgt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 366,00

Deze actie is gesloten.