Help Esther onafhankelijker te worden

Help Esther onafhankelijker te worden | Geld inzamelen
 
 
Help Esther onafhankelijker te worden

Hallo allemaal, ik ben Esther, 49 jaar en moeder van 2 tieners.

Al vele jaren heb ik te kampen met een aantal ziektes, zowel psychisch (bipolair stoornis en autisme) als lichamelijk (reuma, fibromyalgie).

Hierdoor ben ik vorig jaar voor 100% arbeidsongeschikt bevonden en ben ik mijn vaste baan verloren.

Door mijn ziektes geraak ik in een visueuze cirkel: lichamelijk kan ik niet veel, waardoor ik er zelf niet op uit kan als ik een grote afstand zou moeten afleggen. Daardoor ben ik veel thuis, wat psychisch weer niet in mijn voordeel werkt (depressie).

Ik heb wel een rolstoel, maar dan ben ik altijd afhankelijk van iemand anders om mij voort te duwen.

Ik heb aan de gemeente via de WMO een verzoek ingediend voor een opvouwbare scootmobiel. Deze kan ik zelf uit elkaar halen en in mijn kleine autootje vervoeren naar bijvoorbeeld het strand, het bos of naar de stad in een andere gemeente. En dit allemaal ZELFSTANDIG en ONAFHANKELIJK.

De gemeente heeft mijn verzoek afgewezen, omdat een opvouwbare scootmobiel niet in het WMO-vergoedingenpakket valt. Wel een grote scootmobiel, maar zo'n exemplaar kan ik niet in mijn autootje vervoeren, waardoor ik niet verder zou kunnen komen dan de gemeente waarin ik woonachtig ben.

Het bedrag is voor een scootmobiel die qua vering, gewicht van het apparaat zelf, gewicht dat het apparaat kan vervoeren voor mij passend is + een nieuwe accuset die uit 2 accu's bestaat + de kosten die doneer.nl rekent voor een donatie die gedaan wordt.

Kan ik op uw financiële steun rekenen?

Ik hoop van wel.

Alvast bedankt.

11-groet,

Esther

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 540,00
Doel: € 1.750,00
30%

Deze actie is gesloten.