HELP ERATO TERUG TE BEEN!

HELP ERATO TERUG TE BEEN! | Geld inzamelen
 
 
Help Erato terug te been! Geef haar een tweede kans!

HELP ERATO TERUG TE BEEN!

Men kreeg een oproep van een chauffeur die een hond aan had getroffen aan de kant van de weg, niet meer in de mogelijkheid om te lopen en duidelijk in veel pijn.

Het team van de shelter in Skydra ging onmiddellijk naar de plaats waar ze werd gevonden, liggend in de gietende regen. Het was overduidelijk dat ze niet was verlamd, wat al een opluchting was, gezien deze gevallen operatief ook niet meer kunnen worden geholpen. Onmiddellijk werd ze naar de dierenarts gevoerd en maakt hij röntgenfoto’s, daaruit kon hij opmaken dat haar ze aan de 2 linkerpoten op drie plaatsen breuken had, aan haar opperarmbeen en dijbeen, waarvan er een breuk enorm gecompliceerd zal worden om te herstellen.

Dus: Laten we deze hond inslapen? NEEN!! Alles willen we doen om haar te helpen! Maar toen men de kost hoorde voor het uitvoeren van de operatie viel er een kleine stilte L  - 900 euro! ENKEL DE OPERATIE zonder de nabehandelingskosten! Geen twijfel om dit te laten doorgaan… maar hoe dit te bekostigen zou een ander probleem worden!

Daarom doen we een oproep! Want we willen deze mooie meid die voor dood werd achtergelaten een tweede kans geven! Ze is een prachthondje en ze verdient om op een dag weer te kunnen lopen, rennen en spelen…

HELP DE SHELTER IN SKYDRA VOOR HET BETALEN VAN DE KOSTEN! Op dit moment hebben ze al 160 honden in de shelter en de dierenartskosten voor het behandelen van de honden is immens hoog! Laat ons hen aub helpen door het bedrag van de operatie + nabehandelingskosten samen te krijgen!

Elke donatie helpt!!!

DANK U DANK U!! WE GAAN ERVOOR! SAMEN!!!

Ze verblijft nu in de shelter in Skydra : Facebookpagina: https://www.facebook.com/www.adespota.gr/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 80,00
Doel: € 1.200,00
6%

Deze actie is gesloten.