Help Emma Jo19 on tour!!

Help Emma Jo19 on tour!! | Geld inzamelen
 
 
Help Emma Jo19 on tour!!

Help Emma Jo19 on tour!!

Het weekend van 24 mei is het zo ver……. SC Emma Jo19-2, tegenwoordig beter bekend als Winkelhaak FC, gaat op ‘trainings’kamp. Wekenlang zijn we met man en macht bezig geweest naar het kijken van diverse vakantiehuizen/parken en we hebben een juweeltje gevonden hoor… Winkelhaak FC zal vertoeven in een zeer riante villa op het vakantiepark Weerterbergen te Weert!

Maar even terug naar het begin, wie zijn nou eigenlijk de sterspelers van Winkelhaak FC? Winkelhaak FC bestaat voornamelijk uit een ploeg getalenteerde (maar een heel aantal minder getalenteerde) voetballers die jarenlang al te vinden zijn op en langs de velden van SC Emma. Een groot deel hiervan speelde al geruime tijd bij elkaar onder Joey Steenbakker en een ander deel onder Johan van Helden. Begin vorig seizoen kwamen deze 2 groepen samen en er ontstond een team waarbij het vanaf het begin klikte met iedereen. Dit alles moest natuurlijk in goeie banen geleidt worden door een stel meesterbreinen, een duo dat zoveel van het spelletje en tactiek af weet, dat zelfs Pep Guardiola zijn tactieken op prutswerk doen lijken. Dat kan natuurlijk maar één duo zijn; onze eigen Johan van Helden en Marcel de Lil. Zij zijn de trainers van Winkelhaak FC.

Naarmate het team langer met elkaar voetbalde, werd de band en het voetbal steeds beter en beter, en raakte ze zowel op het veld als op de welbekende clubavonden in bloedvorm. Dit seizoen mag Emma A2 zelfs spreken van een serieuze kans op het binnenslepen van de titel. Wekenlang speelt Winkelhaak FC met EN zonder kater elke ploeg van de mat. Dit kost soms letterlijk bloed, zweet en tranen maar dat doet er nu niet toe. Het leuke aan dit team vind ik zelf (ook speler van winkelhaak FC) hoe het lijkt dat we al jarenlang met een hechte vriendenploeg voetbal spelen en ook na de wedstrijd met elkaar op de club blijven en lachen. Dat is wat ons team zo mooi en bijzonder maakt en dat allemaal bij de mooiste club van Dordrecht: ons aller Emma.

Nu terug naar het kamp want dat is misschien wel de kers op de taart dit seizoen voor Winkelhaak FC. Na weken van organiseren, plannen en rondvragen is er een aardige lijst van spelers en begeleiders naar voren gekomen. We hebben zelfs de beschikking over 2 uitmuntende koks, onze eigen Otto de Bruin en Ed Wassink, die elke ochtend zorgen voor een uitgebreid ontbijt en de rest van de dag voor andere gezonde sportmaaltijden. Wij van Winkelhaak FC kunnen zelfs bevestigingen dat Sterspeler van Emma 1 Joey Steenbakker ook aanwezig zal zijn tijdens het uitje om overdag te zorgen voor een uitgebreid trainingsschema. Zelfs onze Robin Hendriks is aanwezig om van tijd tot tijd zijn welbekende; ‘JAAA HOOOOOOR’ door heel Weert en omstreken te laten horen. Ook oude bekende Dimitri Lemans ,die jarenlang trainer is geweest van meerdere jongens van Winkelhaak FC, is erbij. Zijn taak zal voornamelijk het verzorgen zijn van het sanitair. Een uitstekende klus voor Dimitri dus. Natuurlijk mogen wij de trainers niet vergeten: Johan en Marcel zullen ervoor zorgen om de ploeg in toom te houden. Helaas is dit onbegonnen werk voor hen en worden zij ondersteund door Franks Sponselee. Natuurlijk wordt er door de leiding gezorgd voor dagen en avonden vol gezelligheid en uitdagingen.. Wij laten ons verrassen.

Het organiseren van activiteiten en uitjes e.d. is natuurlijk niet gratis. Wij hebben zelf al een flink bedrag betaald voor het verblijf en ook de club heeft een mooi bedrag bijgelegd. Hier zijn wij ze uiteraard heel erg dankbaar voor! Om ook nog eens leuke activiteiten te doen tijdens dit weekend zijn wij op zoek naar donateurs! Wij van Winkelhaak FC hebben hiervoor een speciaal rekeningnummer geopend. Doneren is uiteraard niet verplicht, maar zou wel erg leuk zijn! Ieder klein beetje helpt. Uiteraard zal het thuisfront tijdens dit kamp op de hoogte worden gehouden via de site!

Wij hopen op uw bijdrage,

SC Emma Jo19 ( Winkelhaak FC)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 1.415,00

Deze actie is gesloten.