Help Emily op Missiereis! | Geld inzamelen
 
 

Help Emily op Missiereis!

Help Emily op Missiereis! help jij mij verder om geld in te zamelen voor het goede doel?

Hoi allemaal! 

Wat tof dat jullie even doorgeklikt hebben om te kijken wat dit nu allemaal betekend. Ik zal het even uitleggen; al vanaf september volg ik een bijbeschool in Rotterdam (Kingdom Life College) Ik leer daar onwijs veel van God maar ook op het gebied van zang en worship. Te gek! Een onderdeel van deze school is de missiereis, en dit jaar is deze gepland naar..... (dit mag ik niet op het internet plaatsen i.v.m. veiligheid, wil je het weten stuur een privé berichtje!)

Ik mag voor de veiligheid van mensen daar die ons gaan begeleiden niet vertellen waar we precies naar toe gaan en wie ons gaan begeleiden maar als je meer wilt weten mag je altijd een berichtje sturen! 

Wel kan ik vertellen wat het idee is om daar te gaan doen; Ik als worshipper ga met de worshiptrack van school naar verschillende kerken en conferenties om daar de worship te begeleiden en ook andere worship groepen te onderwijzen in wat worship kan doen en ze laten zien wat het voor ons is. 

We zullen Garbage City's gaan bezoeken, vluchtelingen kampen, gevangenissen en overal waar we komen zullen we ministry activiteiten uitdragen, Gehandicapte kinderen tijd en liefde geven, baby'tjes van vluchtelingen wassen etc. 

Meer mag ik helaas niet vertellen i.v.m. veiligheid! maar stuur alsjeblieft een berichtje als je meer wilt weten! 

Deze reis bedraagt helaas 1500,- en het lukt me niet om dit zelf bij elkaar te werken in een korte tijd... alle hulp is welkom! 

stel dat er meer dan dit bedrag binnenkomt dan zal dit naar de organisatie daar gaan of naar de mensen die dit nodig hebben! 

heeeeel erg bedankt alvast! 

en ik zie uit naar een berichtje! 

ik zal natuurlijk jullie een bericht sturen van de reis als deze voltooid is:) 

 

Liefs, Emily Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

29 donaties
€ 850,00
Doel: € 1.100,00
77%