HELP EMB NA BRAND

HELP EMB NA BRAND | Geld inzamelen
 
 
EMB BRUIDSMODE

EN DAN WORD JE VANOCHTEND WAKKER EN HOOR JE DIT VRESELIJKE NIEUWS..

De gehele shop van EMB FASHION is afgebrand, daarnaast zijn er natuurlijk vele gedupeerde bruidjes. Facebook pagina Hulpactie EMB fashion lelystad start crowdfunding.

Ik heb zelf wat jaartjes geholpen in Esthers bruidsshop. Zo leerde in EMB bruidsmode kennen. Een prachtige shop die vol-slanke bruidjes een mogelijkheid geven om zich prachtig te voelen op hun mooiste dag in hun leven. Want het maakt inmiddels niet uit welke maat je draagt iedereen verdient het om zich prachtig te voelen. Hard werkende damens die Hier voor zorgde. 

Dan open je vanochtend facebook en lees je het verdriet van een ander. Verdriet van iemand die hart en ziel heeft voor haar zaak. Het hele pand is verwoest, de spullen de trouwjurken en ook de bestellingen van de bruidjes die binnekort hun mooie dag zullen beleven. In een woord vreselijk.. wij kunnen ons inleven in de bruidjes die ook totaal in paniek zullen zijn wat dit voor hun betekend.. 

Wij willen graag met heel Nederland een steuntje bijdragen. Zodat ze snel weer verder kunnen met zoveel mooie vrouwen gelukkig maken. Het geld zal goed terecht komen. Terecht komen bij een bedrijf die zoveel moois betekend voor onze samenleving. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
61 donaties
€ 1.360,00

Deze actie is gesloten.