Help Elisha naar het WK Senioren in Leipzig!

Help Elisha naar het WK Senioren in Leipzig! | Geld inzamelen
 
 
Help mij naar het WK senioren in Leipzig!

Ik ben Elisha Yuno, een 19-jarige floretschermer uit Bergen. Ik scherm al sinds mijn zesde, en sindsdien is het mijn passie geworden!

Ik ben onder andere twee keer Nederlands kampioen geworden bij de junioren en heb Nederland meerdere keren vertegenwoordigd op EK's en WK's.

Afgelopen zomer ben ik door de bondscoach van het Nederlandse Floretteam gevraagd om in Italie te komen trainen. In Italie is de schermwereld een stuk groter, waardoor ik mij beter kan ontwikkelen. Op deze club kan ik schermen met tegenstanders van hoog niveau. In april heb ik meegedaan aan het WK junioren in Plovdiv, waar ik met een 45e plek de beste Nederlander was. Nu is het mijn doel om ook mee te kunnen doen aan het WK senioren in Leipzig, waarvoor ik reeds gekwalificeerd ben. Ook wil ik hier goed voor kunnen trainen. Maar om dit doel te verwezenlijken is er veel geld nodig (denk aan vlucht, hotel, inschrijving, eten, en kapot materiaal vervangen), en mijn ouders en ik kunnen dit financiele plaatje niet rond krijgen.

Vandaar dat ik een beroep op jullie doe. Elke donatie is welkom!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
50 donaties
€ 1.355,00
Doel: € 2.000,00
67%

Deze actie is gesloten.