Help Elisa gezin aan een pup

Help Elisa gezin aan een pup | Geld inzamelen
 
 
Help het buitenbeentje te koppelen aan dit mooie gezin!

Deze mooie pocketbully is 10 weken oud, is een buitenbeentje van de laatste 3 die ook nog over zijn van het nest. Hij is erg angstig  en de underdog. en zo lief! hij kwam logeren bij Elisa en haar gezin, Hij speelde alle uren van de dag met de kids. Hij was erg terughoudend maar naar mate de uren, werd hij meer zelfverzekerd, en kwam los. De klik is enorm positief. De fokker vraagt 1000 euro, Geen afbetaling, Geen afspraken, Alleen 1000 euro direct. De dochter van Elisa zit elke dag nu voor de bench te wachten tot hij er weer is, Helaas heeft dit gezin een financiele tegenslag gehad van de belasting. Voer & dokters kosten kunnen ze wel betalen maar in 1x 1000 euro helaas niet. Ook heeft Elisa een complexe posttraumatishe stresstoornis. Haar zoon is prematuur geboren, Haar dochter met 40 weken via keizersnede. Helaas bij thuiskomst scheurde de keizersnede en (sorry, kan het niet anders verwoorden) rolde letterlijk haar darmen eruit, En is met spoed opgenomen. Godzijdank heeft ze het overleefd. door deze pup vind zei de rust terug, hij voelt haar ook aan zoals je ziet op de foto. 

Ik, Als vriendin zijnde zag op facebook hoe gelukkig dit gezin was met de pup te logeren, ik zag elke dag fotos op haar facebook en hoe graag ze de pup wilde houden, vandaar mijn doneeractie. 

Ik hoop dat iedereen die dit leest,iets doneert. al is het maar een euro!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 145,00
Doel: € 1.000,00
14%

Deze actie is gesloten.