Help Eli kanker overleven

Help Eli kanker overleven | Geld inzamelen
 
 
Eli is mijn allerbeste vriend, mijn maatje, mijn helper. Nu heeft hij hulp nodig.

 

 

We hebben vandaag (3 november 2018)  ons streef bedrag bereikt! Ik wil iedereen heel erg bedanken. Nooit had ik durven dromen dat deze actie zoveel succes zou hebben. En zoveel liefde! 

Heel erg bedankt allemaal! Ik blijf jullie op de hoogte houden natuurlijk, via deze pagina en instagram @Elithepitbullxl

 

 Eli is mijn maatje, mijn vriend, mijn ptss helper. Hij helpt me letterlijk om te kunnen leven. Hij heeft zoveel voor mij betekend, en zijn aanwezigheid heeft er voor gezorgd dat ik enorme stappen heb kunnen nemen. Hij helpt me, beschermt me. Als ik nachtmerries heb maakt hij me wakker, als ik black outs dreig te hebben houd hij me bij de les. Als ik depressief ben, is hij de reden dat ik uit bed kom, eet, drink enz. 

Hij heeft zóveel voor mij gedaan, en nu is hij ziek. Vorige week, 24 oktober 2018 is bij hen lymfeklierkanker vastgesteld. Hij is pas 4 jaar oud. Met behandeling goed onder controle te houden. Zonder behandeling, een hele snelle dood. Maximaal 3 maanden. Natuurlijk zijn we meteen begonnen met behandelen, en Eli voelt zich alweer alsof er nooit iets aan de hand geweest is, de behandeling slaat goed aan.

Nu kreeg ik vandaag bericht van de verzekering, ze gaan niets vergoedt van deze dure behandeling. Daarom vraag ik om hulp. Alle kleine beetjes helpen.

Alstublieft, help Eli, help mij, help ons. Geef ons tijd. Tijd om samen te zijn, te genieten van elkaar, te houden van elkaar, en tijd om afscheid te nemen.

* Onder het kopje updates, hier bovenaan zal ik regelmatig laten weten hoe het gaat met ons, ook kunnen jullie ons verhaal volgen op instagtam #elithepitbullxl www.instagram.com/elithepitbullxl 

Mariella Hartman
31-10-2018

Vandaag zijn we bij de oncoloog geweest. De tumoren zijn opgemeten en allemaal geslonken. We weten nog niet wat voor.soort tumor hij heeft, een b of t cel, dat horen we hopelijk volgende week.

Het slechte nieuws vandaag was dat Eli zijn witte bloedcellen te laag waren om verder te gaan met chemo. Dinsdag gaan we weer bloedprikken, en hopelijk kan het dan wel.


441 donaties
€ 8.525,00
Doel: € 8.000,00
106%

Deze actie is gesloten.