HELP ELEVATE LIFESTYLE HERBOUWEN!!

HELP ELEVATE LIFESTYLE HERBOUWEN!! | Geld inzamelen
 
 
Elevate heeft jullie hulp nodig!

Elevate Lifestyle is opgezet door 3 eerlijke en enthousiaste fitness professionals: coaches Brandon en Robin, en fitness fotograaf Cesar.
Hun visie was een gym oprichten waar leden altijd prioriteit nummer 1 zijn.
De missie van Elevate Lifestyle is om de community de inspiratie te geven om gezond te leven, het leven lief te hebben en elkaar. Elevate Lifestyle's key concept kun je herkennen aan de persoonlijke betrokkenheid en de onophoudelijke commitment van de coaches naar de community om de algehele gezondheid van de leden te verbeteren.

Na een maand waarin lange dagen alles werd gegeven en heel hard werd gewerkt, gepland en gebouwd, was daar eindelijk het begin van de gym in De Meern. Elevate Lifestyle opende haar deuren voor de Pre-Launch. Met heel veel plezier en enthousiastme hebben we een mooie start gemaakt.

Helaas kwam hier onverwacht snel een eind aan in de vroege ochtend van 1 december 2018. Het pand van Elevate Lifestyle werd om nog onbekende redenen in brand gestoken. Deze actie was onnodig en Elevate Lifestyle en haar leden zijn de slachtoffers.

Het hart van het bestaan van Elevate Lifestyle was om mensen te helpen en te ondersteunen bij een gezonde levensstijl binnen een vriendschappelijke community waar iedereen het beste met elkaar voor heeft. Wij willen Elevate Lifestyle graag zo snel mogelijk herbouwen. Voor de eigenaren is het belangrijk om een onafhankelijke gym te blijven en zodoende hun integriteit te bewaren. Ze zijn alleen nog een klein startup. We vragen dan ook iedereen die vindt dat Elevate Lifestyle een eerlijke kans moet krijgen om financiële hulp.

Alvast dank voor de tijd die je hebt genomen om dit te lezen en dank voor je hulp!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
58 donaties
€ 1.875,00

Deze actie is gesloten.