Help ehbo gouda

Help ehbo gouda | Geld inzamelen
 
 
EHBO Gouda wil een eigen gebouw aan kopen. Het gebouw die we nu huren wordt ons te koop a

EHBO Gouda is een vrijwilligers organisatie die al meer dan 100 jaar bestaat. In het verleden heeft EHBO Gouda altijd een plek gehad op de Nieuwehaven in Gouda. Helaas is het pand daar verkocht in 2015 zodat we een ander onderkomen hebben moeten zoeken, deze hebben wij gevonden op de Keerkring in Gouda. Helaas gaat de huurbaas dit pand verkopen en heeft ons gevraagd om het te kopen. Als vrijwilligers organisatie kunnen wij dit bedrag niet opbrengen. Als wij nu weer zouden moeten verhuizen dan kunnen wij dat niet betalen, vandaar dat we deze actie zijn gestart om het pand te kunnen kopen. Graag ontvangen wij een donatie voor de aankoop. 

Wat doet EHBO Gouda: wij verzorgen lessen EHBO, Reanimatie. Daarnaast doen we met onze vrijwilligers in Gouda hulpverlening op evenementen, u zou ons kunnen tegenkomen bij de Houtmanplantsoenconcerten of koningsnacht, Oranje boulevard de Raam en op nog veel meer evenementen. Al deze mensen die daar bezig zijn met de hulpverlening doen dit zonder dat ze daar geld voor krijgen. 

Zeer veel dank als u doneer,

Bestuur EHBO Gouda

Hans heeren
02-08-2019

De actie heeft tot nu toe opgeverd een bedrag van 50,00 euro. maar buiten deze actie hebben wij van een stichting een donatie gekregen van 25000 euro voor de aankoop van het pand.

Iedereen die gedoneerd heeft hartelijk bedankt.

EHBO Gouda


5 donaties
€ 50,00
Doel: € 230.000,00
0%

Deze actie is gesloten.