Help een zwangeren vrouw in nood

Help een zwangeren vrouw in nood | Geld inzamelen
 
 
zwangeren vrouw word haar huis uit gezet met kinderen

Beste lezers,

Er is een gezin in Rotterdam dat dreigt ontruimd te worden. Dit komt door nalatigheid van de bewindvoering Robes in Rotterdam. De bewindvoering heeft geen verweer gevoerd voor dit gezin tijdens de dagvaarding, hier hadden een aantal dingen rechtgezet kunnen worden want de achterstand was inmiddels minder dan 3 maanden en dit is tijdens het verweer niet aangegeven. Ook de woningstichting heeft ze zich niet aan het convenant gehouden door het adres bij het MPH te melden, zodat er ondanks het gezin al hulp had gezocht nog extra hulp hiervoor zou krijgen zodat het niet zover zou komen allemaal. Omdat de vrouw van het gezin in verwachting is en bezig is met haar studie komt deze hieronder te lijden. Ook komt het gezin op straat te staan. Dit allemaal omdat de bewindvoerder nalatig is geweest en ernstige fouten heeft gemaakt en het gezin de dupe hiervan is.

Het gezin heeft een klacht ingediend en er is van alle kanten hulp gezocht maar niets heeft meegewerkt. Fondsen zijn afgewezen en bewindvoering heeft als reactie op de klacht een excuses geboden waarmee het gezin niks kan.

De rechtssysteem mocht ook niet baten ondanks dat de bewindvoerder aansprakelijk is hiervoor is het vonnis gebleven bij ontruiming. De rechter heeft dit gedaan om de bewindvoerder een les te leren en ook hiervan is het gezin de dupe.

De ontruiming staat gepland op 8 november 2017, het gezin heeft deze uitstel gekregen puur omdat de politie dan tijd heeft om de ontruiming bij te wonen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 167,00
Doel: € 5.500,00
3%

Deze actie is gesloten.