Help! Een studie reis naar Amerika

Help! Een studie reis naar Amerika | Geld inzamelen
 
 
met één keer doneren, steunt u twee goede doelen!

Voor iedere donatie die word gedaan, word er door mij, een met liefde zelf gemaakt kaartje naar een eenzame oudere gestuurd. Ik zal het uitleggen.

Mijn naam is Jamie Wijnbergen. Ik ben een meisje van 17 jaar. 

Ik hou al heel mijn leven van reizen om nieuwe culturen te leren kennen, mijn algemene kennis uittebreiden en om meer te weten te komen van andere mensen. 

Nu krijg ik de eenmalige kans om mij op te geven voor een studie reis naar Amerika. Die kans kan ik helaas niet uitstellen naar volgend jaar, aangezien de reis tot 18 jaar is. Dus wil ik de kans met beide handen aangrijpen. Maar ik heb uw hulp nodig!

Mijn moeder staat volledig achter mij en steunt mij in alle mogelijk heden die ze kan. Nu is een studie reis niet heel goedkoop, maar wel super gaaf en een ervaring voor de rest van mijn leven. Zo moet ik in 6 maanden €16.000 bij elkaar krijgen.

Ik wil de kennis die ik op doe in Amerika ook weer gebruiken voor mijn vervolg studie (maatschappelijke zorg niveau 4). Ook wil ik graag iets terug doen voor de maatschappij. Zo maak ik zelf kaartjes en ga ik bij iedere donatie die word gedaan, een kaartje sturen naar een eenzame oudere. 

Mijn dank zou ontzettend groot zijn als u mij wilt helpen met mij een onvergetelijk en leerzame studie reis gedeeltelijk te sponsoren. Alle kleine beetjes helpen immers! Daarnaast help u ook nog indirect een handje mee, aan het verbeteren van de maatschappij en iets te doen voor de eenzame ouderen.

u kunt mijn verhaal ook volgen op

facebook:Jamie Wijnbergen

instagram:my.usa.story

ook kunt u mij mailen als u nog vragen heeft, of als u geïnteresseerd bent in mijn kaartjes.

dagmar.wijnbergen@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 217,00
Doel: € 16.000,00
1%

Deze actie is gesloten.