Help Edwin van der Kerk en doneer! | Geld inzamelen
 
 

Help Edwin van der Kerk en doneer!

Help Edwin van der Kerk, zijn verzet tegen kanker.

Na de laatste mooie donatie van €75,00  hebben wij het bijzonder mooie bedrag van  €20.000,00 opgehaald!! 

Het is overweldigend en hartverwarmend , zoveel donaties! Wat veel lieve en meelevende mensen hebben wij om ons heen! Wij willen idereen enorm bedanken voor deze steun.

Wij sluiten deze actie nu ,Edwin gaat  voor behandeling naar Duitsland. 

 

Nogmaals DANK,

 

Sigriet en Gymoon

 

In december 2010 werd Edwin getroffen door zaadbalkanker. Na intensieve chemotherapie is Edwin hersteld en fietst sindsdien eens per twee jaar samen met zijn vrouw Helga en drie vrienden de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor het goede doel "groot verzet tegen kanker".

Het meest onvoorstelbare wordt harde werkelijkheid wanneer Edwin in april van dit jaar voor de tweede keer wordt getroffen door kanker. Deze keer gaat het om een zeer agressieve sarcoom, ook wel wekendelenkanker genoemd. Na een  zware operatie in mei j.l waarbij de tumor werd verwijderd leek alles even wat beter. Bij de eerste CT scan ter controle bleek het eind september helemaal mis. Er waren meerdere grote sarcomen terug gekomen en de arts was duidelijk, hij maar ook andere ziekenhuizen in Nederland konden niks meer voor Edwin betekenen. Een mokerslag! Momenteel krijgt Edwin levensverlengende chemokuren.

Maar.....sinds een week is er nog een sprankje hoop, een laatste strohalm in Duitsland. Edwin kan in de Gansauge kliniek in Ulm een immuuntherapie krijgen wat in Nederland niet mogelijk is. Uiteraard gaat dit veel geld kosten, ongeveer 15.000 euro.

Edwin is in Nederland opgegeven maar wij geven niet op!!

Help onze vriend Edwin en doneer! Ieder klein bedrag is een groot gebaar!

 

Sigriet en GymoonEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

543 donaties
€ 20.000,00
Doel: € 15.000,00
133%

Deze actie is gesloten.