Help Ed aan een nieuwe aangepaste auto!

Help Ed aan een nieuwe aangepaste auto! | Geld inzamelen
 
 
Word vriend van Ed en help hem aan een nieuwe aangepaste auto

Op 14 maart 2018 is ‘Stichting Vrienden van Ed’ opgericht, door de hele vriendengroep van Ed op den Kelder uit De Weere. Met als doel in 2018: het kopen van een nieuwe aangepaste auto voor Ed.
Kleine terugblik: zaterdag 22 mei 1993, bijna 25 jaar geleden...


Wij herinneren ons die dag nog goed. Het was kermis in Opmeer en we hadden een kermisborrel. Die avond werd duidelijk dat Ed een behoorlijk ernstig ongeluk had gehad. Veel vrienden hadden iets gehoord, maar niemand wist precies hoe het zat. Het was immers in de tijd dat een mobiele telefoon en social media nog niet bestonden. In de dagen die volgden, werd wel duidelijk dat Ed voor zijn leven moest vechten.
Voor ons vrienden kwam er een periode, waarin we Ed weer gingen ontmoeten. Diepe indruk heeft dit op ons gemaakt. Ineens zie je je vriend zonder arm en been. We bewonderden de positiviteit van Ed . Het herstel ging langzaam, maar Ed was een doorzetter die altijd optimistisch bleef.
We kregen er zelf vaak energie van. Beetje bij beetje werd Ed weer sterker en zelfstandiger.
Het gaat nu goed met hem en hij redt zich prima. Hij kan zelfs weer in een aangepaste auto rijden. Deze geeft hem een groot gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. De auto stelt hem in staat om zich voor 15 stichtingen in Opmeer en omstreken als vrijwilliger in te zetten.


Echter nu is zijn huidige auto aan vervanging toe. Dat kan Ed zelf niet betalen en wat doe je dan als vrienden? Dan ga je hem helpen zoals vrienden dat voor elkaar doen. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wil jij ook dat Ed mobiel blijft en dat hij zijn werk voor de gemeenschap kan blijven doen? Steun Ed. Hij verdient het! Wordt vriend van Ed!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
154 donaties
€ 7.720,00
Doel: € 30.000,00
25%

Deze actie is gesloten.