Help Droek op de been

Help Droek op de been | Geld inzamelen
 
 
Operatie voorpoten en nazorg.

Droek is een hond van drie jaar die op dit moment in een asiel in Moldavië
(Areal Moldavian Stray Dog Rescue - FOMS UK) woont. Door ondervoedng en mishandeling op jonge leeftijd kan Droek zijn voorpoten niet goed bewegen en maar een paar meter lopen (met pijn).

Hij heeft het ook moeilijk met zich staande te houden tussen alle andere honden, waardoor hij vaak pas als laatste bij de voerbak kan komen.

Wij hebben overleg gehad met diverse dierenartsen in Nederland, en zij zien zeker mogelijkheden tot een betere manier van voortbewegen voor Droek. Hij komt eerst naar Nederland, maar dat betaal ik zelf. Hij krijgt de eerste tijd braces om zijn voorpoten, om hem de gelegenheid te geven aan te sterken, dan begint ook meteen de fysiotherapie.

Daarna wordt hij één voor één aan de voorpoten geopereerd, er wordt dan een plaat in gezet. Hierna volgt natuurlijk ook weer fysiotherapie, en we hopen uiteindelijk dat Droek een stuk beter kan lopen dan nu.

 

Dit gaat een langdurig proces worden, met daarbij ook veel kosten. Hiervoor vraag ik jouw hulp. Elk bedrag is welkom, elk bemoedigend woord wordt in dank aanvaard.

Wil je Droek blijven volgen kijk dan op Facebook bij Help Droek op de been.

 Kleine update 27-09-2017
We vertrekken op 9 Oktober met een busje naar Moldavie een reis van 2600 km. Alle voorbereidingen zijn nu in volle gang.Zijn mand en etensbak zijn gekocht en verheug ik me erop dat hij straks in die mand ligt.Het voelt het zelfde dat wanneer je zwanger bent en je kijkt naar die lege wieg. We komen op 19 Oktober terug en 30 Oktober is de eerste afspraak met de dierenarts die hem voor het eerst gaat zien in levende lijfe. Hij heeft hem alleen op filmpjes en foto's gezien.Ik heb heel bewust een dierenarts gezocht die een specialisatie heeft in neurologie en orthopedie.Tijdens ons verblijf in Moldavie gaan we daar ook assisteren bij een castratie project.Kortom allemaal mooie dingen maar wel heel spannend.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
61 donaties
€ 2.320,00
Doel: € 5.000,00
46%

Deze actie is gesloten.