Help Dorien de Kok om haar darmkanker te stoppen!

Help Dorien de Kok om haar darmkanker te stoppen! | Geld inzamelen
 
 
Help Dorien om haar darmkanker met uitzaaingen naar de lever te stoppen!

Mijn naam is Dorien de Kok en ik heb darmkanker met uitzaaingen naar de lever. Het is in november 2018 ontdekt,

Ik ben  zo geschrokken dat de artsen in Nederland mij eigenlijk al opgegeven hebben, dat ik nu nog maar 41 kilo weeg. Het enige wat zij willen doen in het Antoni van leeuwenhoek is mij elke 2 weken 2 en halve dag chemotherapie geven.  Ik weet dat ik met zo een gewicht niet zal overleven.

Nu is er in Frankfurt een oncoloog die met een speciale behandeling alleen de tumor behandeld doormiddel van een catheter die alleen de tumor en cellen bereikt, en geen invloed heeft op de gezonde cellen. Dit kost veel geld, en Nederland vergoed uiteraard niets! Mijn spaarcentjes zijn nu bijna op! Maar ik wil dolgraag naar Duitsland naar deze arts en mijn leven zo zien te redden.

Alleen de intake kost al 3500 euro, daarna zijn er verschillende behandelingen nodig van zeker 10.000 tot 40.000 euro of meer. Maar dit is mijn enige optie om beter te worden!

Help alsjeblieft, ik wil snel naar deze arts in Frankfurt kunnen gaan. Deze behandeling is helaas niet in Nederland beschikbaar, en daarom zal dit alleen in Frankfurt bij deze arts kunnen. Ik wil mensen ook niet tot last zijn, maar als ik wil overleven zal ik jullie lieve mensen toch echt om hulp moeten vragen.

Mijn dank is groot,

Veel liefs Dorien.xx

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 160,00
Doel: € 1.500.000,00
0%

Deze actie is gesloten.