Help Dolly aan haar operatie

Help Dolly aan haar operatie | Geld inzamelen
 
 
Dolly de hond van mijn opa heeft een operatie nodig

(17-01-2018) Wij hebben zojuist de offerte ontvangen van de dierenkliniek, de kosten van de operatie zal €1523,32 zijn (hier zitten nog geen nacontroles bij). Daarom is het streefbedrag verhoogt naar €1300,-. Een screenshot van de offerte is te vinden onder foto’s.

(15-01-2018) Het streefbedrag heb ik met €150,- verhoogt omdat wij 6% van het opgehaalde bedrag + €0,85 cent per donatie moeten afstaan aan Doneeractie.nl. Zonder die €150,- extra, hebben we waarschijnlijk alsnog niet genoeg voor de operatie voor Dolly.

Lieve mensen,

Een schat van een hond, die Dolly. Dolly is een fantastisch lieve hond voor mijn opa, en tegelijkertijd ook een goede vriend. Helaas is Dolly ‘ziek’, zij heeft last van haar linkerachter poot en deze bezeerd. Haar kruisbanden zijn bijna kapot. Om ervoor te zorgen dat zij niet ingeslapen hoeft te worden, hebben wij €1524,- nodig voor een operatie.

Ik hoop zo erg dat ik mijn opa hiermee kan helpen, het probleem is vooral dat hij leeft van een WAO en niet in de mogelijkheid is om dit bedrag bij elkaar te sprokkelen. Het zou zo vervelend en zielig zijn mocht hij zijn lieve hond in moeten slapen. Zonder operatie zal Dolly hooguit nog een maand normaal kunnen leven, voordat het ook voor haar ondragelijk wordt.

In ieder geval bedankt ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
84 donaties
€ 1.315,00
Doel: € 1.300,00
101%

Deze actie is gesloten.