Help Djenna om een fagen behandeling te starten

Help Djenna om een fagen behandeling te starten | Geld inzamelen
 
 
Djenna is een 8 jarig meisje, zij kampt al ruim 3 jaar met blaasontstekingen

 

Update 6     

5 januari 2018

Inmiddels is het bijna zover dat wij naar Georgië gaan. 

Nog 10 dagen en dan gaat het echte avontuur beginnen voor ons meisje. 

Via haar Facebook pagina ' het bacteriofagen avontuur van djenna ' 

Zijn haar updates te volgen . 

Groetjes en een big thanxs van ons.

 

 

 

 

 

Update 5

20-12-2017

Het doel is gewoon bijna behaald, na 2.5 week.  Wat zijn wij dankbaar voor alle donaties. 

De 31e zal deze doneerpagina gesloten worden,  ik wens iedereen dan ook alle goeds toe, op Facebook kunnen jullie Djenna haar avontuur in Georgië volgen. Zoek op 'het bacteriofagenavontuur van Djenna'

Nogmaals allemaal heel veel dank voor dit immens grote bedrag wat bij elkaar gedoneerd is❤❤❤❤❤❤

 

Update 4

11-12-2017

Sinds 1 week staat deze actie open, wij hebben van te voren niet kunnen voorzien dat zovelen mensen begaan zijn met ons meisje. Het is echt hartverwarmend om dit mee te maken. Ik wil wederom alle donateurs bedanken. Onze missie voor 2018 is Djenna zien opknappen, zichzelf weer te mogen en kunnen zijn, en geen pijn meer te hoeven hebben. 

 

 Update 3,

wow wat gaan de donaties goed, heel erg bedankt allemaal. Inmiddels zijn de vluchten en het appartement geregeld  15 januari vliegen we om 11 uur in de ochtend. 16 januari mogen wij ons dan gelijk melden in de kliniek, deze dag zal bestaan uit onderzoeken en testen. Het is echt ontzettend spannend en eng, maar we gaan ervoor, mede dank zij jullie kunnen wij dit realiseren. Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk af gaan, maar nogmaals DANK JE WEL, woorden kunnen niet beschrijven hoe blij wij zijn met jullie hulp.  Een hele dikke knuffel aan iedereen van Djenna. 

 

Update 2, vertrekdatum word 15 januari. 

 

UPDATE, 

☆Medio januari februari zal ik met Djenna naar Georgië vliegen, om de behandeling te laten starten. Donaties zijn nog steeds van harte welkom, we zijn er namelijk nog lang niet.  Voor de mensen die al gedoneerd hebben, ik dank jullie, top en fijn dat er mensen mee helpen om dit te realiseren. ☆

 

Onze Djenna is een 8 jarig meisje, toen zij net 5 jaar oud was, werd ze ineens heel erg ziek. Ze bleek nierbekkenontsteking te hebben, opname ziekenhuis volgde en ze werd aan een infuus met antibiotica gelegd.  na 3 dagen mocht ze thuis verder met de kuur,het ging al wat beter met haar. 2 weken later werd ze weer heel ziek, ja hoor weer een nierbekkenontsteking, hup weer een kuur antibiotica. onderzoek op onderzoek volgde, voor een meisje van deze leeftijd is dit niet te begrijpen. De onderzoeken zelf zijn ook niet prettig te noemen, maar ze onderging ze zonder problemen. Djenna bleek reflux te hebben, hierbij stroomt de urine vanuit de blaas terug de nieren in, met alle gevolgen van dien. Ze werd geopereerd, ze hebben een soort van lijmbolletjes achter haar nierkleppen gezet waardoor deze niet open konden gaan, resultaat, urine kan niet meer terugstromen.  Dan heb je dat gehad, eindelijk klaar denk je. Helaas, niks is minder waar. Blaasontsteking op blaasontsteking volgde, er zijn zo'n 25 antibioticakuren gegeven, waaronder ook preventief. Antibiotica hielp, maar alleen tijdens de kuur, Als Djenna klaar was met de kuur was steevast binnen een week de blaasontsteking ook terug. Na al deze antibiotica is er ook resistentie opgebouwd en daarnaast werd ze van de antibiotica  erg  moe, futloos en ze was altijd witjes. Hoe het kan dat Djenna constant blaasontsteking heeft, ja wisten we het maar. De artsen hebben verschillende opties aangegeven,

1 ze zou verstopt zitten, 

2 ze zou niet goed uitplassen

3 ze zou niet goed afvegen na het plassen of na ontlasting

 

deze 3 opties zijn eigenlijk wel weer van tafel af te gooien, verstopt zit ze niet, het niet goed uitplassen is na een training  verholpen en het niet goed afvegen is ook geen sprake van daar wij daar zelf heel erg goed bij Djenna op letten.

momenteel kampt zij dus al ruim 3 jaar met terugkerende blaasontstekingen, en weten wij niet wat we nog kunnen doen. De artsen weten het eigenlijk ook niet meer. Door alle ontstekingen is Djenna haar blaasfunctie aardig kwijt geraakt, zij voelt dus niet goed wanneer ze nou naar de wc moet, Met training kom je een heel eind, en ze heeft dus ook een 10 daagse training gevolgd in het ziekenhuis, maar dan moeten de ontstekingen wel weg blijven, en dat doen ze dus niet. 

Antibiotica geven is geen optie meer voor ons, ons kind was zichzelf niet meer, altijd moe en futloos. Daarnaast, wat niet helpt, hoeft ook niet gegeven te worden is onze gedachte.

 

Nu kwam ik erachter dat ze in Georgië fagen ontwikkeld hebben. Dit zijn kleine virusjes die slechte bacteriën opeten. Deze fagen kunnen geen resistentie ontwikkelen, en ze tasten je darmflora ook niet aan. Er zijn al veel goede resultaten mee behaald, en natuurlijk was ik benieuwd of dit iets voor onze Djenna kan zijn. De eerste stappen zijn gezet en ik heb contact opgenomen. Na veel uitleg heb ik besloten om haar urine te laten testen in het Eliava instituut in Georgië. Na 1,5 week was daar de uitslag van binnen, ze is geschikt om behandeld te worden met een voor haar geschikte faag. Hier is alleen een hoop geld voor nodig dit omdat de verzekering dit (nog) niet dekt. 

Al met al gaat het gehele traject zo'n 8500 euro minimaal kosten, nu hebben wij wel wat eigen geld, maar dit bedrag in een keer ophoesten is voor ons ook een hele hoop geld. Wij willen er alles aan doen om ons meisje een kans op genezing te geven., en gaan ons nu bezig houden met acties om Djenna te kunnen helpen. Deze doneeractie is er daar een van. 

Elke donatie zijn wij gelukkig mee, en elke donatie brengt ons een stukje dichterbij de genezing van Djenna, en helpt haar weer haarzelf te kunnen zijn. 

Alvast hartelijk dank voor uw donatie,

Groetjes de moeder van Djenna 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
163 donaties
€ 6.350,00
Doel: € 6.000,00
105%

Deze actie is gesloten.