Help dit lieve gezin met hun nieuwe huis!

Help dit lieve gezin met hun nieuwe huis! | Geld inzamelen
 
 
Laten we hun nieuwe huis als een thuis laten voelen!

15/01/‘18: Met heel veel verdriet moeten wij jullie vertellen dat dit dappere,sterke,mooie meisje is overleden. Wij wensen haar papa,mama en al de mensen om hun heen heel veel kracht toe11

—————————————————

Dit kleine, dappere meisje Zoë heeft al veel moeten meemaken in haar leventje, dit geldt uiteraard ook voor haar sterke, lieve ouders. 

Het gaat nu langzaam aan beter met Zoë, maar hieraan voorafgaand zijn er spannende, zware maanden geweest. Ze heeft al een aantal zware hartoperaties moeten ondergaan. In deze periode (en nu nog steeds op de IC) verblijft Zoë in het UMC in Groningen en haar ouders kunnen verblijven in het Ronald mc Donalds huis. Ontzettend fijn dat deze mogelijkheid er is om elke dag zo dichtbij je dochtertje te wezen,  maar deze hele periode zijn er ook genoeg kosten gemaakt. 

Nu is het zo dat ze eind Januari de sleutel krijgen van hun nieuwe huis, iets waar je naar uit moet kijken, maar voor hen stond dit uiteraard op een laag pitje. 

Wat is het plan? Het lijkt me fantastisch om een bedrag te gaan inzamelen voor dit gezin die dit zo dik verdiend om hun nieuwe huis te maken zodat dit direct voelt als een thuis! Alles fris verven, sausen en nieuw laminaat voor zowel boven als de benedenverdieping. Dit moeten we met elkaar kunnen realiseren toch? Laten we het jaar 2019 goed beginnen en denken aan onze medemens! Onze dank is groot! 11

 

—> je kunt al doneren vanaf €5,-!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
89 donaties
€ 1.605,00
Doel: € 2.000,00
80%

Deze actie is gesloten.