Help dit gezin

Help dit gezin | Geld inzamelen
 
 

HELP DIT GEZIN!
 
Wij, Aat en Ina Nederlof, ouders van Jaap en Sonja, willen een inzamelingsactie opzetten voor onze kinderen omdat ze ten einde raad zijn. Als ouders hoop je dat dit niet nodig is, maar we zien op dit moment geen andere uitweg.
Wat is het probleem:
Door allerlei psychische problemen (angsten en waanbeelden) heeft Jaap een jaar geleden in een psychose de hand aan zichzelf geslagen. Daar ging een lange en moeilijke weg aan vooraf. Jaap was zzp’er maar heeft door deze problemen zijn kraan moeten verkopen. Bovendien is hij lichamelijk een wrak, kan niet slikken en leeft op astronautenvoeding.
Zoals u zult begrijpen trekt bovenstaande een zware wissel op het gezin. Nu komt daar ook nog een heftig financieel probleem bij. Als familie ondersteunen wij hen al een tijdje financieel zodat ze de eerste levensbehoeften konden blijven voorzien. Doordat de bank nu eist dat de vaste lasten betaald gaan worden lopen ze kans dat ze hun huis moeten verkopen. Dit kan natuurlijk niet! Het zou immers betekenen dat dit gezin op straat komt te staan.
 
Wij zijn dus ten einde raad en hebben daarom deze actie opgezet. Zou u hen alstublieft willen helpen door een bedrag te doneren zodat dit gezin voorlopig in ieder geval uit de financiële problemen komt? Ze hebben namelijk alles nodig om de psychische problemen het hoofd te bieden. We zouden u zeer erkentelijk zijn als een bijdrage zou willen leveren om hen te helpen. Heel hartelijk dank voor uw bereidwilligheid!
Aat en Ina Nederlof

NB Wanneer u wilt communiceren met ons dan graag via dit mailadres:

aat.nederlof@icloud.com

Aat en Ina Nederlof
30-11-2022

Beste donateurs

Heel hartelijk dank voor al uw giften, groot en klein. Dank ook voor de berichten en mailtjes met bemoedigingen en adviezen.

De situatie is nog niet veel veranderd. In september zou Jaap behandeld worden na bijna een jaar wachten. Half september kregen ze bericht van de speciale kliniek dat wegens personeelsgebrek de behandeling tot nader datum wordt uitgesteld. Mogelijk gaat er in december iets gebeuren. Hij heeft heel veel last van zijn slikprobleem. Dat veroorzaakt angst. Daardoor werkt hij nog nauwelijks. Sonja heeft nu een klein baantje en zou graag meer willen werken, maar ze kan en durft hem vaak niet alleen te laten.

Er komt dus weinig binnen. Daarom hebben we de doneeractie nog even verlengd. 


Aat en Ina Nederlof
19-07-2022

Lieve donateurs,

We zijn er stil van… Het meeleven van u! Heel veel dank hiervoor. Meeleven in de vorm van financiële schenkingen, maar ook van welgemeende woorden, bemoedigingen en wensen.
Af en toe grijpt het ons aan. Er blijken nog veel mensen te zijn die de naaste in nood helpen! Niet alleen vrienden en bekenden, maar ook veel mensen
die we niet kennen en toch helpen. Ook Jaap en Sonja zijn verwonderd en dankbaar. Niet alleen dat er financieel geholpen wordt, maar vooral ook het gevoel
dat er een luisterend oor is van u. Er heerst een mengeling van emoties en verwondering en dankbaarheid bij ons van binnen. Mogen we u daarvoor heel hartelijk voor bedanken?

Één van onze kleinzoons Lucas heeft sinds kort een baantje. Hij heeft bijna alles wat hij had verdiend gedoneerd.  Jurre, de jongste van Jaap en Son stak z’n handen in de lucht en juichte dat ze nog niet hoefden te verhuizen. Dat ontroerde ons zeer. 

We stellen het nog steeds erg op prijs als u dit bericht nog steeds wilt delen, en we hopen u af en toe een update te kunnen geven.

Een warme en hartelijke groet,
Aat en Ina 
Sonja, Jaap, Niek en Jurre 


631 donaties
€ 40.505,00