Help dit gezin...

Help dit gezin... | Geld inzamelen
 
 
Dit gezin heeft jullie hulp hard nodig om hun werk te kunnen blijven doen in Namibië!

Helpt u mee het Licht door te geven aan de kinderen?

Gijsbertha en Jac-Louis en hun zoontje Adam wonen en werken in Afrika. Zij doen onder andere werkzaamheden voor de stichting Light for the Children. Zij ontvangen daarvoor geen geld maar zijn afhankelijk van giften, en dat is niet veel. Wij willen zorgen dat ze meer geld binnen krijgen, want als zij financieel goed worden onderhouden kunnen zij dit werk ook goed blijven doen.

Gijsbertha en Jac-louis werken o.a. met de kinderen uit de krottenwijk Epako in Gobabis.
Zo zorgen zij dat de kinderen naar school kunnen, daar geven zij hen ook kleding en eten. Ook bezoeken ze de kinderen die in het ziekenhuis liggen.

Sinds kort is hun werk uitgebreid met de start van het Lighthouse. Een droom die werkelijkheid is geworden! Gijsbertha en Jac-louis vangen nu kinderen op uit het ziekenhuis. Veel kinderen worden niet opgehaald door hun ouders/familie of mogen niet meer naar huis omdat het te onveilig is. Ze worden  in het lighthouse met veel liefde verzorgd. Ze krijgen goed eten en nieuwe kleding. De kinderen blijven daar totdat de familie of een pleeggezin is gevonden. Dit gebeurt in samenwerking met de maatschappelijkwerker.  

Dit werk kunnen Gijsbertha en Jac-Louis niet alleen, daarom vragen wij jullie hulp. Want hoe kunnen zij kinderen opvangen als er geen geld is voor pampers, eten en kleding? Dus hoe meer geld er binnen komt, hoe meer kinderen er opgevangen kunnen worden in het Lighthouse.

Helpen jullie mee om Gijsbertha en Jac-louis samen met hun zoontje Adam te steunen in het levensonderhoud? En zo heel veel kinderen een liefdevol thuis te geven? 

Wij bedanken u hartelijk!! 

Voor meer informatie : www.lightforthechildren.nl

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 655,00
Doel: € 5.000,00
13%

Deze actie is gesloten.