Help dit gezin met dit zware verlies.

Help dit gezin met dit zware verlies. | Geld inzamelen
 
 
Ergste nachtmerrie. Help aub dit gezin

Afgelopen donderdag ontving ik het vreselijke bericht dat de man van mijn goede vriendin plotseling is komen te overlijden op een leeftijd van 46 jaar. 

Al paar dagen had hij tintelingen in zijn beide armen en de doktersassistente heeft deze signalen dus blijkbaar niet zo serieus genomen. 

Zelf dacht hij, vader van 5 kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar, dat hij dmv rust wel weer de oude zou gaan worden. Hij is daarom maar een middagdutje gaan doen en is helaas nooit meer wakker geworden! Zijn zoontje vond hem in bed. En kwam beneden met de boodschap :" mam, papa reageert niet". Waarop zij haar zoontje naar een vriendje heeft gestuurd en naar boven is gegaan. Daar trof ze haar geliefde man levenloos aan. Hulpverleners hebben 30min lang gereanimeerd maar tevergeefs. 

Nu komt deze klap onwijs hard binnen. In 1 klap staat je leven op zijn kop. Want hoe moet het financieel. Getrouwd waren ze nog niet. 

De kosten van een uitvaart zijn ook niet goedkoop en alles wat daarnaast nog bij komt kijken. Hoe moet zij nu haar kinderen onderhouden en alles betalen. 

Haar man was de kostwinner en zij zorgde voor de kinderen.

De kinderen lijden er enorm onder en dat breekt mijn hart.

Daarom dat ik op deze manier geld wil inzamelen zodat zij de uitvaart kan betalen en niet in de schulden komt. 

Hoop dat jullie dit gezin willen helpen. De jongens krijgen iedere dag steeds meer het besef dat hun lieve papa niet meer thuis komt.

We krijgen hun papa en haar man er niet mee terug maar we kunnen een heleboel leed verzachten zodat ze hem een waardig afscheid kunnen geven.

Ze kon al niet eens naar hem toe omdat het allemaal extra geld kost en dat heeft ze niet.

Hoop erg op jullie steun. 

 

Esther Meijer
28-05-2018

Namens het gezin willen wij jullie allen bedanken voor de donaties. 

Helaas vond het iemand(anoniem)nodig om de bankrekeningen van hem te laten blokkeren, dus ze kunnen niet bij zijn salaris en vakantie geld. 

Het zou fijn zijn om door te gaan met de donaties totdat het probleem is opgelost. 

Gezin was erg geraakt door de vele lieve reacties 

Mag ik jullie vragen om deze actie te blijven delen onder jullie vrienden 7


76 donaties
€ 2.055,00
Doel: € 7.000,00
29%

Deze actie is gesloten.