Help Dirk terug naar huis

Help Dirk terug naar huis | Geld inzamelen
 
 

Wat begon als een gewone werkdag, eindigde in een rollecoaster van ziekenhuizen en een revalidatie. Mijn vader Dirk kreeg op 2 augustus een herseninfarct. Helaas is de schade groot en zijn veel dagelijkse dingen, die voor ons zo normaal zijn, voor mijn vader een echte uitdaging. Door zijn halfzijdige verlamming is hij rolstoelgebonden. Om deze reden kan hij op het moment niet naar huis, aangezien het hele huis moet worden aagepast. 

Als je Dirk zegt, zeg je Silvia en wanneer je Silvia zegt, zeg je Dirk. Dus mijn moeder (Silvia) is dan ook meteen begonnen met het uitzoeken van alle mogelijkheden om Dirk zo snel mogelijk weer thuis te krijgen. Hier zijn al een aantal stappen in gezet, maar een grote verbouwing in deze tijd is geen kleine uitgave. Vanuit dat oogpunt start ik deze doneeractie. Ik wil graag de wilskracht van mijn moeder om haar man zo snel mogelijk thuis te krijgen ondersteunen met deze doneeractie. Maar degene die dit het meest verdiend is natuurlijk mijn vader. 

Als ik mijn vader mag beschrijven zie ik een man die altijd, maar dan ook echt altijd voor iedereen klaar staat. Een man met handige handjes en een creatieve denkwijze, waarmee hij voor elk probleem wel een oplossing verzon. Maar ook graag op het voetbalveld stond, met of zonder bal aan zijn voeten. Trainen geven, toernooien begeleiden, zich verkleden tijdens een halloweenfeest. En al deze inspanningen hebben zich al terug vertaald naar de 100+ kaarten die als steunbetuiging in zijn kamer op het revalidatiecentrum hangen. 

Bij deze wil ik dan ook vragen aan jullie: Helpen jullie onze creatieve duizendpoot, ons allemansvriendje terug naar zijn vertrouwde huis? Dat zou namelijk echt fantastisch zijn! 

 

Alvast enorm bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
244 donaties
€ 13.460,00