Help diezel!

Help diezel! | Geld inzamelen
 
 
Nog even genieten van het leven zonder pijn

Onze lieve old engelse Buldogg genaamd Diezel is er ziek. hij eet speciale brokken (hyperallergene) en mag alleen paard eten. Zon zak voer kost ongeveer 60 euro per 12.5 kilo

Diezel is pas 4 jaar en kan al niet meer lopen. Hij heeft medicatie nodig maar die zijn best duur..hij krijgt iedere dag 2x prednoral 20 mg en 2x per dag apoquel die kosten 42 euro voor 10 dagen.. Heeft voorheen al 7x antibiotica kuur gehad van 21 dagen)

Wij moeten een bloedonderzoek gaan starten om er achter te komen wat het beste is voor ons diezeltje alleen de bloedtest zelf kost ook al weer 290 euro.

Wij proberen er alles aan te doen zodat diezel zijn medicatie krijgt zodat hij toch van zn dag en leven kan genieten.

Ons diezeltje heeft over zijn hele lichaam wondjes zitten die allemaal ontsteken er groeit ook geen haar meer op die plekken 

Wij merken dat ons diezeltje het er moeilijk mee heeft en willen hem graag helpen om er nu nog wat moois van te maken . dit kan alleen met hulp van jullie!

Elke euro helpt om de mediactie voor diezel te kunnen betalen zodat hij geen pijn heeft en nog even kan genieten! Ons diezeltje heeft dit niet verdient en wij proberen heb zo veel mogelijk liefde te geven, alleen dat is niet voldoende.. 

Wij en diezel zijn jullie allemaal ontzettend dankbaar!

 

 Onderaan de pagina staan nog extra fotos van diezel met zijn wondjesEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 55,00
Doel: € 2.000,00
2%

Deze actie is gesloten.