Help dierenopvang Takis Shelter op Kreta | Geld inzamelen
 
 

Help dierenopvang Takis Shelter op Kreta

Help Takis Shelter op Kreta met zijn liefdevolle werk!

Dag en nacht je inzetten voor gedumpte, mishandelde en vaak zieke dieren, met name honden?

Helaas komt dierenmishandeling en weinig liefde voor dieren in het algemeen nog maar al te vaak voor, op diverse plekken op deze aarde maar ook zeker op Kreta.

Takis zet met recht zijn hele ziel en zaligheid, bloed zweet en tranen in voor een beter bestaan voor al deze mooie hondezielen. Hij zorgt voor veiligheid, geborgenheid, opvang, voeding, adpoteergezinnen waar mogelijk en alle bijbehorende inentingen, papieren en transport, maar denk ook aan operaties, medicatie, sterrelisaties enz. enz.

Iedereen zal begrijpen dat Takis dit niet alleen kan, en dat hij volledig afhankelijk is van steun van derden en donaties.

Mijn dochter gaat samen met een vriendin vrijwillig ter plekke helpen in de grote vakantie. Onze droom is zoveel mogelijk geld in te zamelen om letterlijk over te kunnen dragen aan Takis medio juni a.s. Zodat hij kan blijven helpen, eten kan kopen, manden, dekens, alle medicatie enz. enz.

 

Dank jullie wel!!!

 

 

 

Silvia Klappe
24-04-2019

Nog 7 weken en dan is het weer zo ver! Helpen jullie het bedrag te;- vergroten nog?

Wij hopen een zo'n groot mogelijk bedrag te mogen overhandigen :-)

We zullen middels foto's of filmpjes een verslag voor jullie maken.

 

Hartelijke groetjes en bedankt namens al die mooie honden, katten en alles wat leeft in Takisland.

 

 


Silvia Klappe
07-01-2019

Beste Allemaa,

Hartverwarmend zijn de reacties en donaties die wij mogen ontvangen. Ontzettend bedankt iedereen!

Wij willen ons graag onverminderd blijven inzetten om Takis te blijven helpen.  Juni 2019 gaan wij opnieuw naar de shelter en hopen wederom een zo'n mooi en groot mogelijk bedrag te mogen overhandigen. Uiteraad zullen we hiervan een verslag en foto's van delen.

Verdrietig genoeg blijft het dierenleed, het dumpen en  mishandelen van honden (en katten) doorgaan op Kreta. Takis zet zijn volledige leven ervoor in en heeft op dit moment meer dan 300 honden en is financieel geheel afhankelijk van anderen.

Onze hulp is zo hard nodig!

Buiten alle dierenartskosten, voeding, huisvesting enz. die betaald moeten worden willen wij ook heel graag kunnen bijdragen aan het uit laten komen van zijn droom. Hoe fijn zou het zijn als er genoeg vrijwilligers zouden zijn om te helpen. En dan ook nog eens voor langere tijd? Help ons het verblijf op de shelter bouwen!

 

Blijf ons asjeblieft helpen om te kunnen helpen <3, 

Dank jullie wel allemaal!

xxx 

Laat een reactie achter

35 donaties
€ 945,00
Doel: € 50.000,00
1%