HELP DIERENHELD STEFAN DE WINTER DOOR!

HELP DIERENHELD STEFAN DE WINTER DOOR! | Geld inzamelen
 
 
Zijn inzet, kracht en doorzettingsvermogen verdient de allergrootste beloning deze Kerst!

Ben jij een groot dierenliefhebber?

Neem dan even de tijd om ons bericht te lezen!

Om te beginnen wil ik jullie graag even voorstellen aan Stefan, dé Roemeense dierenheld!
Met een leeftijd van 70 verdient hij op zijn minst toch ook een warme Kerst!

Hij, die al zijn hele leven lang keihard vecht voor kansarme dieren, is nu zelf aan de beurt!

Stefan is de eigenaar van een asiel, in Cucieti (Roemenië). Dit asiel telt maar liefst 350 zwerfhonden en 35 katten.
Dag in, dag uit zet hij zich volop in om al deze honderden dieren te voorzien van een schoon/warm hok, voer, water en medische verzorging. En dit allemaal in zijn eentje. Slechts in de weekenden heeft hij wat vrijwilligers die hem komen helpen.

De situatie is schrijnend, zeker in de Winter.
Het asiel ligt in the middle of nowhere, omringd door een gigantische open vlakte. Natuurlijk een prachtige locatie voor een asiel, maar tegelijk ook vreselijk vatbaar voor de kou, wind en sneeuw. Beetje bij beetje wordt er bijgebouwd zodra daar weer financiële middelen voor zijn. Maar zodra die er zijn, gaat alles vaak direct op aan zijn dieren. Zelf leeft hij in een kleine caravan, die onderhand helemaal uit elkaar valt.

Maar wat moet je, als je telkens voor de keuze staat; of het redden van wéér een dier in nood of jezelf? Stefan hoeft daar echter nooit lang over na te denken. Alles wat hij heeft gaat naar zijn dieren. Hij is die persoon die nog uit zijn eigen trui een hondenjasje zou knippen om vervolgens zelf in een t-shirt te moeten rondlopen. Oftewel een man uit duizenden, wat zeg ik; miljoenen!

Wij van Stichting Le Woef proberen hem dan ook waar nodig is te helpen! Zo bezoeken wij hem bijna maandelijks! Helpen hem bij de bouw en het onderhouden van de kennels en alle dieren. Daarnaast proberen wij alle plaatsbare honden over te nemen om die vervolgens in Nederland een nieuwe kans te geven! Maar helaas is er amper ruimte voor extra's!

Daarom vinden wij het nu de hoogste tijd om met elkaar iets heel groots terug te doen! Enkele weken geleden hebben wij te horen gekregen dat zijn gezondheid erg achteruit is gegaan. Dit baart ons natuurlijk grote zorgen, want wie kan er met zoveel liefde, kracht en passie doen wat hij doet? Aan zijn doorzettingsvermogen zal het gelukkig niet liggen, maar de leefomstandigheden moeten echt worden verbeterd.

Stel je eens voor dat je op die leeftijd, na een hele dag hard werken, buiten in de kou, met temperaturen van -20, niet eens fatsoenlijk kunt opwarmen onder een douche, geen goed werkend fornuis hebt om een kop soep op te kunnen warmen en ga zo maar door!

Ons doel is om voor hem een nieuwe, grote caravan/camper te kopen, die van alle luxe en extra's is voorzien!
Want is dat niet het minste wat wij voor hem kunnen doen?

Met de feestdagen in zicht, waar iedereen druk is met Kerstinkopen, cadeau's en lekkernijen, kan er misschien bij iedereen ook een (kleine)bijdrage af voor onze Roemeense HONDENHELD! Laat ons deze droom voor hem waarmaken!


Because all we want for Christmas is to make his Rescue life worthwhile!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
340 donaties
€ 10.355,00
Doel: € 10.000,00
103%