HELP dieren in nood Australie!!!! | Geld inzamelen
 
 

HELP dieren in nood Australie!!!!

When Animals Need Us Downunder

G'Day, wij zijn Jolanda Klok en Patricia van den Bosch uit Den Haag.

Onze liefde voor dieren, onze band met Australië en het afschuwelijke dierenleed dat wij hebben gezien hebben ervoor gezorgd dat wij in actie wilden komen. Het liefst wilden wij zelf de handen uit de mouwen steken om daar ter plekke te helpen maar helaas is dat voor ons niet mogelijk. Een actie opzetten om geld in te zamelen is wél mogelijk. Met het geld dat wij inzamelen kunnen de vele vrijwilligers in Australië goed werk doen en kunnen zij de nodige hulpmiddelen aanschaffen om de dieren in nood te redden, te verzorgen en uiteindelijk wanneer de bosbranden zijn gestopt terug te zetten in hun natuurlijke omgeving. Het ingezamelde geld komt direct op de plek waar het nodig is! 

☆je #passie ♡ je #compassie ☆een #ACTIE 

Jolanda: “Zelf heb ik lange tijd niet zo helder gehad wat ik nou o.a. echt zou willen in het leven, welke doelen voor mij nou echt belangrijk zijn. Mede door de bosbranden, welke mij aardig wat tranen en een gebroken hart bezorgd hebben, is nu meer dan ooit duidelijk geworden dat één van mijn belangrijkste doelen in het leven is om weerloze dieren te helpen. Dieren die weerloos zijn tegen het natuurgeweld of weerloos tegen verkeerde beslissingen, genomen door de mens.”

Patricia: “De beelden, het gevoel van machteloosheid en de gedachte ‘wat kan IK doen’ heeft voor onrustige en soms slapeloze nachten gezorgd. De gedachte om iets concreets te willen doen voor een goed doel voor dieren knaagde al een tijdje aan me. Ik ben donateur geweest van het WNF maar ik stond hier op een zeker moment niet meer 100% achter. Ik heb geprobeerd mijn onrust te temperen door een donatie te doen aan het IFAW voor Australië.  Maar het sterke verlangen om zelf iets te ondernemen bleef aanhouden. Ik heb uiteindelijk rondgevraagd of iemand mij zou willen helpen en/of met mij samen zou willen optrekken om een doneeractie op te zetten”.

Zo is '♡When animals need us’ ontstaan, een particulier initiatief van ons samen (Jo&Pat). AniWorld NL is ons logo omdat wij alle dieren op de wereld liefhebben en belangrijk vinden.

Actie voor Australië - De omvang van de bosbranden is op dit moment ongekend en nog nooit gezien. Miljoenen dieren zijn gesneuveld. Zelfs ecologen betwijfelen of de ecosystemen kunnen herstellen. Deze zijn juist essentieel voor het voorbestaan van de meest iconische dieren van Australië zoals de Koala en de Kangaroo.

Met een donatie steunt u niet alleen de reddingsacties, opvang en verzorging van de dieren maar u steunt ook investeringen die nodig zijn om de natuurlijke leefomgeving van deze dieren te herstellen.

Wij hebben beiden familie in Australië wonen. In overleg met onze familie aldaar hebben wij voor onderstaande organisaties gekozen, wetende dat via hun alles ook echt goed terecht gaat komen!

  • Wires; Wildlife Information Rescue and Education Service NSW. Voor informatie https://www.wires.org.au/
  • Mallocoota Wildlife Shelter Voor informatie https://www.facebook.com/Mallacoota-Wildlife-Shelter-183833965703647/
  • Koala Hospital Port MacQuarie Voor informatie https://www.koalahospital.org.au/
  • Adelaide Koala Rescue Voor informatie https://www.akr.org.au/

Wij hopen dat jullie een donatie willen doen, alle beetjes helpen!

Let it rain - Laten onze tranen en die van velen voor heel veel regen zorgen!

Onze dank namens alle getroffen dieren in Australië!

Liefs, 

Jo&Pat

ANIWORLD NL actie

 

#durftevragen

#Australië 

#bosbranden

#dierenliefde

#vanbetekeniszijn

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

68 donaties
€ 1.335,00
Doel: € 10.000,00
13% / 279 dagen te gaan