Help deze mensen aan een jaar fietscross

Help deze mensen aan een jaar fietscross | Geld inzamelen
 
 
Help deze mensen aan een jaar fietscross

Help deze mensen aan een jaar fietscross.

Door de ellende waar deze mensen in zitten kunnen ze niet hun sport uit oefenen omdat de de contributie niet kunnen betalen. Er is wel een regeling van de gemeente met punten. Maar helaas hun club FCC de Ijsselcrossers in Doetinchem doen niet mee aan deze regeling, dus kunnen ze met die punten niks. En zo komen deze mensen nog verder in een sociaal isolement terecht. Want de bewindvoering zegt doodleuk geef je deze sport maar op want je krijgt van de gemeente punten die je bij een andere sportvereniging kunt inleveren zodat je toch kunt sporten. Maar we weten allemaal dat je niet zomaar voor een sport kiest maar dat je dit doet om dat je het leuk vind.

Nu proberen ze zelf er alles aan te doen om toch de contributie te kunnen betalen. Maar van 70 euro in de week wordt dit lastig aangezien ze daar zelf alles van moeten doen zoals tanken boodschappen doen en wat er allemaal nog meer nodig is om een huishouden draaiend te houden.

Dus met deze actie wil ik vragen of mijn vrienden en iedereen die wat over heeft om een donatie te doen zodat hun dit jaar gewoon kunnen blijven fietsen.

Wil je op de hoogte blijven van hoe het ze het doen kijk dan op hun facebook pagina. En vergeet niet even de pagina een vind ik leuk te geven. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 300,00
3%

Deze actie is gesloten.