Help deze familie na overlijden 3 mnd oude zoontje

Help deze familie na overlijden 3 mnd oude zoontje | Geld inzamelen
 
 
Help familie na het overlijden van hun zoontje van 3 maanden oud.

Vorig jaar was de familie Stokman in blijde verwachting van hun 2e zoontje. Toen hij werd geboren kregen zij te horen dat hun zoontje een zware hartafwijking had en maar 48 tot 72 uur zou leven. Nou heeft hij echt gevochten voor zijn leventje, en hij is uiteindelijk 3 maanden en 3 dagen oud geworden. Met groot verdriet hebben zij 8 januari 2017 afscheid van hem moeten nemen en is hij 17 januari 2017 gecremeerd..

De kosten van de crematie waren erg hoog, en helaas hebben zij hierdoor niet meer genoeg geld over om hun huis en tuin op te knappen. En om hun andere zoontje zijn droomkamertje te geven. Wat ze nog erg graag zouden willen doen.

Daarom zijn we deze doneeractie begonnen om ze te kunnen helpen. Zodat zij hun droom alsnog waar kunnen maken, en hun huis kunnen omtoveren in een mooi en fijn plekje. En hun andere zoontje zijn droomkamertje kunnen geven.

Wij zouden vrijblijvend willen vragen om een donatie te doen, elke bedrag is welkom. Om deze familie te helpen hun droom alsnog waar te kunnen maken.

Alvast hartelijke bedankt,

Namen de Familie Stokman uit Harderwijk.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 30,00
Doel: € 2.000,00
1%

Deze actie is gesloten.