Help deze dierenopvang hun doel te behalen.

Help deze dierenopvang hun doel te behalen. | Geld inzamelen
 
 
Door oplichterij helaas in de schulden terecht gekomen geen geld meer voor hun dieren.

Een geweldig lief stel zijn een aantal jaar terug begonnen aan een boerderij. Ze hebben 9 opgevangen paarden waar verschillende mensen niet meer voor konden zorgen. De dieren hebben het heel goed bij hun en komen niks te kort. Ze staan op #1 bij hun. Ook hebben ze kippen, lopen heerlijk vrij uit over het hele erf en kunnen slapen in een kippenhok. Ze hebben ook 2 Oehoe uilen, hobby van de boerin. Ze is helemaal gek met ze. Ze hebben 3 katten lopen, Sjakie, Bowie & Tijger. 3 geweldige katten. Sjakie was van een overleden zus van de boerin & kon ze niet over haar hart verkrijgen om hem op oude leeftijd naar een asiel te brengen. Bowie was een kitten bij een andere eigenaar maar werd daar gezien als bal vd hond.. Dus dat ging niet goed. En Tijger kwam van een gezin die een kind kregen en die waren bang dat het beestje op de kleine zou gaan liggen, en uit voorzorg vroegen ze dit stel hem over te nemen. Ze hebben ook nog een paar loopeenden rondlopen. En ze hebben, zoals vele boerderijen, een geweldige lieve hond die hun waarschuwd wanneer er iemand op het erf komt, genaamd Bob.

Ze hebben 4 Tinkers, Lizzy die kwam daar al zwanger aan. De oude eigenaren wilden niet meer voor haar zorgen. Ze werd mishandeld en zodra ze was bevallen lieten ze haar weer dekken door een hengst. Het was te sneu voor woorden. Dus dat brak dit stel om het aan te zien. Dus namen ze haar ook. En Starlight, een zwart/witte Tinker werd afgedankt door een manege omdat ze niet doorliep tijdens de ritjes, als ze moest poepen, want ze wilde dan altijd stilstaan. Ze hebben 3 shetlanders, waarvan 1 maar 1 oog heeft & 1 heeft dwerggroei, ze hebben haar gered van de slager omdat ze gehandicapt is, de eigenaren wilden haar niet. En nog 2 normale paarden, waarvan Britt een lief klein wit paardje hebben ze groot moeten brengen met de fles, omdat de moeder haar had afgestoten. En ook zij is gezond en wel gegroeit. Bob de hond was bij een gezin en werd daar niet goed behandeld, hij werd agressief..daardoor hebben ze hem in huis genomen en het is nu een schat van een hond.

Ze zijn een geweldige opvang!

Maar helaas duurde het geluk niet lang. Ze hadden iemand die op het erf hielp, maar uiteindelijk hun hebben opgelicht met een flinke schuld. Op een dag raakte het geld op en gaat elke cent die ze hebben naar hun dieren, want hun dieren wegdoen kunnen ze niet, daar ben je een dierenliefhebber voor. Je doet toch ook niet je eigen kind weg?? Ze moeten spullen verkopen om geld te kunnen krijgen voor de dieren om hun van voer en een warm hok/stal te voorzien. Zelf leven ze van brood en eieren die de kipjes leggen.. Ik en mijn vriend hebben 1x 100,- gedoneerd aan hun omdat ze geen geld meer hadden, en ze waren er zo blij mee dat de tranen in hun ogen schoten.. Weet je wat ze zei? .. Ik kan eindelijk hooi bestellen voor mijn paarden.. En 3 dgn later lagen 2 grote pakken hooi op het erf. Ik was trots om te zien dat het geld naar de dieren ging. Ze hebben echt een hart van goud als het om dieren gaat.

Ze hadden een doel.. Een mooi boerderijtje, nieuwe stallen maken voor de paarden, paden aanleggen van de stallen naar de weides, automatische waterbakken voor de paarden, een kas plaatsen zodat ze zelf groentes kunnen kweken voor hun dieren, een weide afzetten met een hek zodat ook de Shetlanders & de kleinere paarden naar buiten kunnen..

Dat allemaal is onmogelijk geworden voor hun.

Hun hebben echt alle steun nodig. Wilt u ons alsjeblieft helpen met steunen van hun boerderijtje? Hun en de dieren zal je echt heel blij maken met elke euro dat u doneert.

Ik bedank u alvast!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 145,00
Doel: € 10.000,00
1%

Deze actie is gesloten.