Help deze 4 honden een veilige plek te krijgen.

Help deze 4 honden een veilige plek te krijgen. | Geld inzamelen
 
 
Hoe aandoenlijk? Deze 3 puppy s kwamen we hoog in de berg tegen ganung raya Maleisie

Hoe aandoenlijk?

Deze 3 puppy’s kwamen we hoog in de berg tegen ganung raya ( Maleisie 1km hoog), ver van de bewoonde wereld . Mama hond kwam ons tegemoet gerend maar liet al snel merken dat er nog een 4de moest komen tot we zagen dat de apen de puppy hadden afgepakt, moeder hond heeft 1 uur staan blaffen, vragend om haar puppy terug te krijgen. Wij bleven bij haar puppy’s wachten en hoopte dat ze met de 4de zou terug komen. Echter kwam er noodweer aan en moesten we een stukje verder op gaan schuilen 15 min later zagen we haar kijken naar ons alsof ze hoopte wij haar andere puppy hadden gevonden. Helaas hebben we ze moeten achter laten omdat het te gevaarlijk werd, de bliksem was al 2x vlak voor ons ingeslagen.

 

Vandaag 04-04-2019 zijn we terug gegaan om ze eten te geven en water. De 4de puppy hebben we niet meer gezien de andere gelukkig wel incl. mama hond.

 

Maar wat zou ik toch graag deze honden willen ‘redden’ en een veilig plekje willen geven in nederland in de vorm van adoptie.

Inmiddels heb ik al geinformeerd bij een foundation hier op Langkawi, dit is een eiland in Maleisie. Zij geven aan dat ze dit kunnen regelen maar de kosten  hiervoor om ze in nederland te krijgen zal  minstens 3800 euro zijn. Hier zit transport, paspoort, quarantaine (1 maand), vaccinatie en evt andere kosten afhankelijk van de gezondheid van de honden. ‘Deze kosten zijn voor de 3 puppy’s en mama hond’

 

Helaas kunnen wij niet 3800 euro in ons eentje op brengen, maar we kunnen wel zorgen voor een veilig plekje!

 

Om zoveel mogelijk te dekken vraag ik een minimale donatie van 3000

 

Wil jij helpen? Dan is iedere donatie heel welkom.

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.