Help Denise | Geld inzamelen
 
 

Help Denise

Ik heb ook hiervoor jullie hulp nog nodig!

Hoi lieve mensen,  

Voor degene die het nog niet weten, ik ben Denise en ik heb ppMS!

We hebben nu dankzij vele van jullie een rolstoelauto (€43.500,-) kunnen aanschaffen, wel met een hoge schuld, maar hij is er🎉!

Begin dit jaar werd er verteld dat VW de auto's die perfect voor invalidevervoer waren, niet meer zouden worden gemaakt. Helaas alleen wel voor een grijskenteken. Het aanpasbedrijf heeft daarop alle nog wel bestaande auto's direct opgekocht.
In eerste instantie hadden we deze auto's steeds afgeslagen, omdat ze of al ouder waren (en we hopen er toch een tijd mee te doen) veel kilometers op de teller hadden en deze waren in een korte tijd op de teller gekomen (dus een taxi) of eentje in dieseluitvoering.

Maar nu was er 1 helemaal naar onze wens (als je deze al kan hebben in deze situatie) een jong showmodel, dus geen vaste eigenaren, weinig kilometers op de teller, benzine uitvoering en in de kleur die ik ook had gewild.
Het was dus nu of nooit!

Toen de teller op €10.000,- kwam, hadden we genoeg 'eigen geld' volgens de bank voor een lening van €25.000,-  We hebben onze eigen auto kunnen verkopen voor €5.000,- en met nog wat eigen geld (spaarrekening van de kids, ssst) en een beetje van de gemeente (€2.300,- ) hebben we het gewoon gedaan!👍

Als de auto aangepast is (7 februari 2020), is hij dus voor ons🎉🎉🎉

Bij deze vraag ik jullie dus nog steeds om hulp, zodat we de lening voor de auto, omlaag kunnen brengen. (de rente staat laag, maar niet voor een lening)

"HELP!" 

Alvast héééél erg

bedankt voor iedereen die dit verdient om te lezen!💋

 Denise 🦼

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

354 donaties
€ 11.068,00
Doel: € 35.000,00
31%