Help Denise aan een autisme hulphond

Help Denise aan een autisme hulphond | Geld inzamelen
 
 
Help mij aan een autisme hulphonhond.

Ik ben Denise en ben 19 jaar en heb Autisme en ADHD en een verwerkings stoornis. en ben daar door heel erg persoonsgebonden ik ga nergens heen zonder een van mijn ouders of een begleider. Ik vind het spannend om alleen naar de supermarkt te gaan of naar een anderen winkel. Door mijn autisme durf ik veel dingen niet alleen. En omdat ik later wel graag zelfstandig wil wonen en gewoon dingen zelfstandig wil doen dus effen een boodschap.wil ik een hulphond, een autisme geleiden hulphond. Een hulphond zou voor mij veel betekenen. Ik zou dan wel zelfstandig boodschappen kunnen doen. Ik zou minder snel overprikkelt raken ( een volle hoofd krijgen).En ik heb sneller weer een leeg hoofd. Ik zou alleen over straat furven met hond.

Ik kom er voor in aanmerking alleen het enigste probleem is de kosten. Wij hebben niet het geld voor een hond opteleiden en daarom wil ik jullie vragen om mij te helpen aan een hulphond.

 

Wij zitten met ons handen in het haar hoe we aan 7000 euro komen. De Gemeente wil het niet vergoeden en wij hebben dat geld niet zo uit eigen zak. Ik woon nog thuis bij mijn ouders en mijn tweeling broer met autisme en een jonger broertje met autisme en adhd en nog mijn zusje met add. Dus wij hebben al veel zorg kosten. 

Denise van schaik
10-02-2020

Ondertussen heb ik sinds vorig jaar 18 februari een friese stabij pup. Dir is nu ondertussen 1 jaar. Dit jaar beginnen we met de team training  en hebben afgelopen jaar al veel geoefend met in de winkels gaan dat doet Buddy heel goed. Maar we hebben nog niet het volledige bedrag onder tussen moeten we nog iets minder dan 7.000 euro wat ik ook effen ga aanpassen. Ik zal jullie proberen regelmatig op de hoogte tehouden. Van hoe het gaat en met de inzamelings actie. Ik heb de actie een hele poos offline gehaald maar nu toch weer besloten dat ik door middel van mijn zelfgemaakte speeltjes en verkooen van spullen sowieso nooit het bedrag bij elkaar ga krijgen. 


4 donaties
€ 100,00
Doel: € 7.000,00
1%

Deze actie is gesloten.