Help Deja na internetoplichting weer op weg

Help Deja na internetoplichting weer op weg | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Max en ik kom op voor mijn cliente Deja. Deja is een van mijn clienten in mijn werk bij een GGZ organisatie. Ze is chronisch psychiatrisch patient en sinds eind 2020 ook kankerpatient. Alsof dit nog niet genoeg is is zij in maart van dit jaar slachtoffer geworden van een cybercrimineel die haar computer hackte en haar al haar geld ontnam. Deze crimineel heeft misbruik gemaakt van de kwetsbaarheid van Deja. Ze is al haar tegoeden op spaar en lopende rekeningen kwijt geraakt en staat nu met de rug tegen de muur. Het gaat om een bedrag van 5800 euro, dit was een erfenis van haar overleden moeder, waar ze van leefde. Deze hele situatie levert Deja ontzettend veel stress op en dat is juist iets wat voor Deja moeilijk te hanteren is. Ze moet nu constant stil staan bij of ze genoeg geld heeft om rekeningen en boodschappen te betalen.

Deze gebeurtenis heeft mij als hulpverlener ontzettend geraakt. Deja is een ontzettend lieve vrouw die geen mens kwaat doet en graag mensen helpt. Dat juist haar zoiets als dit nou moet overkomen is moeilijk te bevatten. 

Wilt u Deja alstublief helpen minder stress en zorgen te hebben in haar leven door bij te dragen aan deze actie? Ontzettend bedankt voor uw bijdrage namens mij en mijn collega's en namens Deja natuurlijk!!

Max de Joode
13-09-2021

Dag lieve mensen,

Omdat het bedrag niet meer oploopt heeft Deja besloten de doneeractie stop te zetten. Deja en ik (Max) zijn dankbaar voor alle ontroerende reacties en steun. Het heeft Deja weer geloof gegeven in de wereld om haar heen. We zijn ontzettend blij met het opgehaalde bedrag, dit zorgt ervoor dat er een last van de schouders van Deja af gevallen is. 

Lieve groeten Deja en Max


302 donaties
€ 5.040,00
Doel: € 5.800,00
86%

Deze actie is gesloten.