Help Debby aan een speciale tennisrolstoel

Help Debby aan een speciale tennisrolstoel | Geld inzamelen
 
 
Ik ben Debby en 24 jaar oud! Ik hou een doneeractie voor een speciale tennisrolstoel

Hoi allemaal! 

Ik ben Debby en 24 jaar oud en heb een sportopleiding afgerond. 
De afgelopen 7 jaar ben ik aan het vechten tegen anorexia, PTSS, borderline maar ook een depressie. De anorexia heb ik overwonnen en na diverse zelfmoordpogingen heb ik nu gekozen om te kiezen voor het leven. ECHT TE LEVEN. Genieten van de kleine dingen en de ware ik vinden. Mijn doorzetttingsvermogen en kracht in zetten om er wat van te maken maar ook andere te inspireren en te helpen.

Eind november ben ik in een rolstoel beland en zijn mijn benen, linkerarm en blaas verlamd geraakt. Mijn arm hersteld en word steeds beter. Hierdoor ben ik gestart met rolstoeltennis. Dit vind ik heerlijk om te doen en wil daar dan ook al mijn energie in steken. Mezelf daarin uit te dagen en kijken tot hoever ik kom! Mijn levenslust is enorm en dat maakt me als persoon zo krachtig. 

Zouden jullie mij willen helpen naar een mooie tennisrolstoel zodat ik in mijn eigen rolstoel kan tennissen in plaats van een leenstoel. Ik geniet onwijs van sporten en daaardoor krijg ik ook mijn oude leventje beetje voor beetje terug. Sporten helpt ook om mijn depressie en PTSS te overwinnen. 

 

Helpen jullie mij naar een mooie sportieve toekomst?
Ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 165,00
Doel: € 2.000,00
8%

Deze actie is gesloten.