Help de zwerfdieren

Help de zwerfdieren | Geld inzamelen
 
 
Help de zwerfdieren

Hallo allemaal,

Ik ben Lisa Reuvekamp (26 jaar) en heb een passie voor dieren. Ikzelf heb vier konijnen waarvan er twee gedumpt geweest zijn. Daarnaast heb ik nog een jack Russel van 4 jaar oud. Hij heeft het niet goed gehad na zijn geboorte bij de fokker, want hij kreeg in zijn eerste weken geen puppybroken maar stronken andijvie. Tot hij bij ons kwam. Hij was zo verwaarloosd dat de dierenarts er over nadacht hem in te laten slapen. Gelukkig gaat nu alles goed met hem.

Begin dit jaar ben ik een geldinzamelingsactie begonnen voor de zwerfdieren hier in Nederland. Het is de bedoeling dat ik in de periode van 4 januari t/m 4 april 2019 444 euro bij elkaar ga inzamelen. Maar dat lukt niet zonder jullie hulp. Wat zou er niet mooier zijn dat ik dit bedrag bij elkaar krijg. Zodat de zwerfdieren hulp krijgen. 

Nu snap ik dat de dure maanden net achter de rug zijn, maar we zijn 2019 begonnen met nieuwe voornemens. Nu hoop ik dat een van jullie goede voornemens is om zwerfdieren te steunen. Dieren vragen niet om bij ons te wonen, maar dat beslissen wij. Ook vragen ze er helemaal niet om, om pijnloos op straat gezet te worden.

Ik hoop dat jullie na het lezen van dit bericht een donatie willen doen. Ook de kleine beetjes helpen.

Alvast bedankt voor jullie donatie,

Lisa

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 115,00
Doel: € 444,00
25%

Deze actie is gesloten.