Help de Volkstuinvereniging Huizen uit de brand

Help de Volkstuinvereniging Huizen uit de brand | Geld inzamelen
 
 
Hoofdgebouw, inventaris, gereedschappen en machines zijn allemaal verloren gegaan

Huizen Schoon bestaat uit vrijwilligers die begaan zijn met ons dorp. Ons doel is het creëren van een (nog) prettige(re) leefomgeving voor alle mensen in Huizen. Wij zijn niet alleen begaan met het milieu maar ook met de inwoners.
Daarom raakte het ons enorm toen we het nieuws over de brand bij het volkstuinencomplex vernamen.
Een plek waar zoveel mensen tot rust komen, waar vele vrijwilligers aan de slag zijn. Nu geheel verwoest, doordat iemand alles in vlammen op heeft laten gaan.
Na het nieuwsartikel, waarin stond beschreven dat ook de druivenplanten verbrand zijn en ze nu geen druivensap voor de vrijwilligers meer kunnen maken, besloten wij dat het tijd was om wat te gaan doen.
Vandaar deze inzamelingsactie. Wij willen geld inzamelen om ze te helpen snel weer een nieuwe start te kunnen maken. Maar ook om voor de 60 vrijwilligers een fles biologisch druivensap te kopen. Als hart onder de riem en omdat ze dat dit jaar zelf niet kunnen maken. 

Wellicht ten overvloedde: het geld wordt direct op de rekening van de Volkstuinvereniging gestort.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

67 donaties
€ 2.355,00

Deze actie is gesloten.