Help De Vagebond Dit jaar door! | Geld inzamelen
 
 

Help De Vagebond Dit jaar door!

Help ons 2020 door te komen!

Beste Vrienden,

Sommige mensen -bijvoorbeeld in de zorg- zetten nu een stapje harder. Anderen maken even een pas op de plaats en blijven thuis om verspreiding van het coronavirus te beperken. Bij Vagebond proberen we stap voor stap door te gaan met wat we al 4 jaar doen: het realiseren en opleiden van kwalitatieve Dakloze Gidsen die de stadswandelingen verzorgen. Fijn dat u in de afgelopen periode interesse heeft getoond in ons werk door bijvoorbeeld een stadswandeling te bestellen! 

.

Al 4 jaar
Dit jaar bestaat Vagebond  4 jaar. En ondanks dat onze verjaardag nu nog niet als een feestje voelt, Door de maatregelen die nu gelden kunnen wij geen wandelingen meer organiseren, ons bron van inkomsten is nu weg gevallen en zo als het er nu na it ziet zal dat ook nog wel even duren maar hebben we toch al heuglijke momenten gehad. Zo zijn we in februari genomineerd Voor de Nationale vrijwilligers prijs. We hebben samen met Stichting house for unhouse 20 sheltersuites verspreid, speciaal voor daklozen tegen koude nachten. Ook later dit jaar verwachten we nog mooie momenten. We zijn druk bezig met nieuwe gidsen opteleiden, nieuwe steden, Barbers of street, en wie weet...

Wilt u ons steunen?
We hebben veel meegemaakt in die 4 jaar en kijken uit naar de volgende 4, maar steun blijft hard nodig. Meer dan ooit wordt duidelijk dat Vagebond van belang is voor de Daklozen. Daarom maken we ons sterk voor Het belang van daklozen vanaf de voordeur en werken we aan het oplossen van knelpunten en stigma rondom dakloosheid. We hopen dat u ons wilt steunen, zodat wij samen met onze vrijwilligers het werk kunnen voortzetten.  

We zien elkaar op de Vagebond Stadswandeling,Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 7.500,00
0%